Farklı şarj aleti zarar verir mi?

Roq TyTaN

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Xperia z2 cihazımın şarj aleti diğer aletlere göre farklı. Alet kutudan farklı bir şekilde çıktı ve bende aylardır o aletle şarj ediyorum... Bu aletin üstünde gerekli yazılar ve Sony logosu bulunmakta sanki orjinalmiş gibi fakat tasarım diğer aletlere göre farklı. Acaba bu alet cihaza zarar verir mi ? Çünkü telefonun şarjı çok çabuk bitiyor.T elefonu gün boyu aralıklarla kullanıyorum, oyunlar ve soslar ağlarda geziyorum. Pil ertesi güne %15 - %10 giriyor.

Bu değerler normal mi ? Yoksa alette bir sıkıntı mı var ?

Şarj aleti resimleri:

Geç şarj olan Xperia Z2 sorunu ? | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı internet ten satın aldım saten yurt dışından geldiğini biliyorum.Alet kalitesiz değil fakat türü değişik olduğundan şüpheye kapıldım "acaba bu yüzden mi bu kadar erken pili bitiyor" diye bide geç şarj oluyor sizce bu da normal mi ?

LG G3 kullanıyorum orijinal şarj aletiyle bir buçuk saatte şarjı doluyor %10 dan ve gitmesi gerektiği gibi gidiyor. İlk aldığım zaman bir şarj aleti alayım dedim telefoncudan 2 saatte % 45 şarj etti ve telefona ısı veriyordu mecburiyetten almıştım iş yerinde kullanmak için ve bir daha kullanmadım iade ettim. Yani kısacası orijinal şarj aleti her zaman daha iyi. Ayrıca 35 tl yi geçmiyor orijinal şarj aletleri bence orijinal almalısınız hatta bu sabah ikinci bir şarj aleti siparişi verdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı