Farklı sınıfın sınavının yapılması sınavın iptal olması için bir sebep mi?

Ouzkaann

Hectopat
Yer
https://www.google.com/maps/@33.8895674,-118.21533
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Sporcu
Merhabalar, şimdilikle bugün bizim sınıfın mesleki alan dersi sınavı oldu, ben dahil herkes sınavda afalladığını söylüyor, sınav çok zordu. Fakat sınav kağıdında sınıf bölümünde 10/AMP sınav sorularıdır yazıyordu, bizim sınıf ise 10/ATP, bu sınavın iptal olması için bir bahane olur mu?

Hocam sınav kağıdın da 10/AMP yazıyor olabilir ama alan dersi diyorsunuz. Yani siz bu zamana kadar ne gördüyseniz onlar da gördü. Diğer sınıfla ortak gibi düşünün.

Merhaba, şimdilikle bugün bizim sınıfın mesleki alan dersi sınavı oldu, ben dahil herkes sınavda afalladığını söylüyor, sınav çok zordu. Fakat sınav kağıdında sınıf bölümünde 10/AMP sınav sorularıdır yazıyordu, bizim sınıf ise 10/ATP, bu sınavın iptal olması için bir bahane olur mu?

Hoca herhalde değiştirmek için ugraşmamıştır ve bunu müdür'e şikayet edebilirsin ama pek bir şey yapacagını sanmıyorum genelde hepsi ögretmen arkadaşlarını korur.

Hoca herhalde değiştirmek için ugraşmamıştır ve bunu müdür'e şikayet edebilirsin ama pek bir şey yapacagını sanmıyorum genelde hepsi ögretmen arkadaşlarını korur.
Ve dersimize girmeyen bir öğretmen hazırlamıştı sınavımızı. İlk notum 94 idi, şimdi ise 30-40 civarı bekliyorum.

Sondaki söz çok doğru hoca beni haksız yere disipline vermişti sonra rehber hocası odasına çağırdı ben haksız çıkarsam ceza alırım evet ama hoca haksızsa ceza alır mı? demiştim rehber hocası yüzüme cevap verememişti...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı