Farklı sitelerden Anti-Virüs anahtarı satın almak

Makaleler
5
Şu an kullandığım Kaspersky virüs programım bir ay sonra bitecek. Program bana hatırlatma yapınca ben de internetten biraz araştırma yaptım ama tecrübesizliğim yüzünden buraya danışmak istedim.
Farklı sitelerde farklı fiyatlar olması beni çok şaşırttı çünkü fark çok fazla. Örnek olarak,

Kaspersky'ın sitesinde güya %30 indirimli olacak anahtar 150 küsür TL iken, internette 45 TL. İkisi de ''upgrade'' yani ''güncelleme/uzatma'' manâsında. Bu işte bilgili olan sizlerden danışmanlık bekliyorum.

Örnek olarak birkaç site,

Amazon Kaspersky 2019

Search results - "KASPERSKY Total Security" - G2A.COM

Kaspersky Total Security - n11.com

Sizde gözükür mü bilmiyorum ama Kaspersky'ın beni yönlendirdiği siteyi de buraya yazmak istedim;

https://www.kaspersky.com.tr/lrc?SE...inp-lnk___ipm-news_pure_17.0.0.611_act_30-15d

Teşekkür ederim.

Kaspersky genelde bölgesel olarak key/anahtar dağıtır. Yani orjinal dağıtıcıdan alırsanız daha sonra bir sorunla karşılaşmazsınız. Ama şimdiye kadar kaspersky'ın bir sorun çıkardığını görmedim. Ucuz antivirüs almak için benim tavsiyem şöyle.

1. Antivirüs sitesine gir ve üye ol.
2. Antivirüs yazılımının deneme versiyonunu indir ve kullan, gerekiyorsa onada bilgilerini gir.
3. Deneme süresinin sonuna kadar bekle, mutlaka indirim kuponu gönderiyorlar veya indirimli fiyattan almanı sağlıyorlar. (Norton ve Kaspersky'da işe yarıyor)

Satıcının güvenilirliğine bağlıdır. Bazı satıcılar eski ya da çalıntı lisansları satabiliyorlar.
Kaspersky Total Security - Çoklu Cihaz - (1 Kullanıcı / 1 yıl) - Vatan Bilgisayar
Bazı sitelerde fark ettiysen lisanslarda 2016, 2017 gibi yıllar belirtiliyor.
Ayriyeten amazonda baktığın şey İnternet Security ama galiba sen Total security kullanıyorsun.

Yurt dışı sitelerinden anahtar alırken Global olanları almaya dikkat et. Kaspersky ülke engeli olabilir.
Ucuz olmalarının nedeni Cadılar bayramı vb. gibi günlerde Kaspersky yaptığı indirimlerde anahtarları stokluyorlar. Sonrasında normal satış fiyatından düşük ve kendi aldıkları fiyattan yüksek bir şekilde kar elde ederek satıyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı