Farklı sitelerden indirilen Windows orijinal mi?

Açıklamada hangi yollar ile indirmeye çalıştığınızı belirtmemişsiniz. Her türlü demişsiniz. Fakat ne yaptığınızı belirtmemişsiniz. Ben de size hangi yöntemleri denediğinizi bildirmenizi rica ediyorum.
Bir kere Media oluşturma aracı ile olmuyor en az c diskinde 8gb boş yer istiyor ben USB de boş yer olsa olmuyor mu diye denedim olmadı Microsoft un sitesinden indirmeyi denedim disk dolu dedi 2 defa sonra başka bir siteyi denedim sonra bunu denedim bu indi sonunda.

Fakat indirmeye çalıştığınız sitenin güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Windows ve Office İndirme Aracı ile indrmeyi denedikten sonra bir hata alıp almadığınızı denemeniz gerekiyor. Bu yöntem daha güvenilirdir. Sakın bilinmedik ve güvenilir olmayan sitelerden bir dosya indirmeyiniz.
Tamamdır yanıtınız için teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.

Bazen downloadlarda istenilen alanin ortalama iki kati yer gerekir. Download once TEMP altina iner, oradan indirmeyi sectiginiz dizine kopyalanir. Bu yuzden sisteminizde yer yok hatasi alabilirsiniz. Sizin icin en mantikli olani bir dostunuzun bilgisayarinda Media aracini olusturmaniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı