livetl
Femtopat
Daha fazla
Merhaba,
Bugün Farming Simulator 22 oynamak için oyuna girdim fakat arkadaşımla multiplayer olarak oynamak istediğimde hem oda açmaya çalışırken hem de odaya girmeye çalışırken sunucu ile bağlantı kurulamadı hatası alıyoruz. İkimizde aynı internetten bağlanıyoruz, internette bir sürü çözüm gördüm fakat hiçbiri işe yaramadı. Denediğim çözümleri ekleyeceğim, eğer sizin bildiğiniz bir çözüm varsa yardım edebilirseniz sevinirim. Ayrıca ben daha önce hiç multiplayer oynamadım fakat arkadaşım aynı internet ile oynamıştı.
Denediğim çözüm yolları;
Ben Game Plus, arkadaşım Epic Games üzerinden giriyor oyuna bu arada.
Bugün Farming Simulator 22 oynamak için oyuna girdim fakat arkadaşımla multiplayer olarak oynamak istediğimde hem oda açmaya çalışırken hem de odaya girmeye çalışırken sunucu ile bağlantı kurulamadı hatası alıyoruz. İkimizde aynı internetten bağlanıyoruz, internette bir sürü çözüm gördüm fakat hiçbiri işe yaramadı. Denediğim çözümleri ekleyeceğim, eğer sizin bildiğiniz bir çözüm varsa yardım edebilirseniz sevinirim. Ayrıca ben daha önce hiç multiplayer oynamadım fakat arkadaşım aynı internet ile oynamıştı.
Denediğim çözüm yolları;
- DNS'i değiştirmek
- CMD'den bazı şeyler yapmak(yabancı yt kanallarından buldum)
- Modeme reset atmak,
- UnP(yanlış yazmış olabilirim böyle bir şeydi)yi kapatmak.
- Oyunu birden çok kez açıp kapatmak,
- Bilgisayarı açıp kapatmak,
- Etherneti kaldırıp tekrar yüklemek,
Ben Game Plus, arkadaşım Epic Games üzerinden giriyor oyuna bu arada.
Son düzenleyen: Moderatör: