kaosylmz Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 9 1 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar Epic Games'den farming 19 yükledim PC'ye ama başlatırken hata veriyor. Gıants engine 8.0.0 hatası'nı veriyor. Nasıl çözebilirim? Ekran katını falan güncelledim de. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2020
Arkadaşlar Epic Games'den farming 19 yükledim PC'ye ama başlatırken hata veriyor. Gıants engine 8.0.0 hatası'nı veriyor. Nasıl çözebilirim? Ekran katını falan güncelledim de.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.171 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 1 Şubat 2020 #2 @kaosylmz Konu açmadan önce araştırdın mı? Google'a yazınca bir sürü şey çıkıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@kaosylmz Konu açmadan önce araştırdın mı? Google'a yazınca bir sürü şey çıkıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et