Farming Simulator 15 vs. 17 vs. 19 vs. 22

EnesVRR

Hectopat
Daha fazla  
Sizce bu 4 oyundan en sevdiğiniz ve en zevk aldığınız hangisi?

19 bence güzel duruyor (mevsim modu kurmadım)

15'i çok oynadım bende yeri ayrıdır. Modlaması çok zevkliydi. Her zaman kariyer modu açardım biraz oynadıktan sonra sıkardı para hilesi yapardım.

En fazla FS15 oynamıştım. Bir süre 19 oynadım, çok daha detaylıydı ama nedendir bilmem 15'in verdiği samimiyeti bana vermedi.

15'i çok oynadım bende yeri ayrıdır. Modlaması çok zevkliydi. Her zaman kariyer modu açardım biraz oynadıktan sonra sıkardı para hilesi yapardım.

Fs 15 hala oynanır mı sizce?

Fs 15 hala oynanır mı sizce?
Yani olabilir ancak, diğer oyunlardaki bazı mevzular onda yok. 2013'e kıyasla sadece pikap ve ormancılık tarafından üstündü. Yani bı tek bunlar eklenmişti. En azından 19 veya daha üstünü almaya çalışın. Orijinal 19 var bende, oynayacak adam bulamayıp bayağı oynadım kastım çarı

15'te ormancılık hile gibi bir şeydi zaten. Scorpion King'i alan parayı kırıyordu. Fakat dediğiniz gibi 19 ve daha üstü hiç FS oynamayan biri için keşfetmesi daha keyifli olur. Bir de oynanacak arkadaş oldu mu akşamları muhabbet sohbet dertleşmeyle çok güzel gidiyor.

Usta indirteceksin bana oyunu yine yarın indirmeye koyayım. Aynı çardan devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…