15'i çok oynadım bende yeri ayrıdır. Modlaması çok zevkliydi. Her zaman kariyer modu açardım biraz oynadıktan sonra sıkardı para hilesi yapardım.
Yani olabilir ancak, diğer oyunlardaki bazı mevzular onda yok. 2013'e kıyasla sadece pikap ve ormancılık tarafından üstündü. Yani bı tek bunlar eklenmişti. En azından 19 veya daha üstünü almaya çalışın. Orijinal 19 var bende, oynayacak adam bulamayıp bayağı oynadım kastım çarıFs 15 hala oynanır mı sizce?
15'te ormancılık hile gibi bir şeydi zaten. Scorpion King'i alan parayı kırıyordu. Fakat dediğiniz gibi 19 ve daha üstü hiç FS oynamayan biri için keşfetmesi daha keyifli olur. Bir de oynanacak arkadaş oldu mu akşamları muhabbet sohbet dertleşmeyle çok güzel gidiyor.Yani olabilir ancak, diğer oyunlardaki bazı mevzular onda yok. 2013'e kıyasla sadece pikap ve ormancılık tarafından üstündü. Yani bı tek bunlar eklenmişti. En azından 19 veya daha üstünü almaya çalışın. Orijinal 19 var bende, oynayacak adam bulamayıp bayağı oynadım kastım çarı![]()
Usta indirteceksin bana oyunu yine15'te ormancılık hile gibi bir şeydi zaten. Scorpion King'i alan parayı kırıyordu. Fakat dediğiniz gibi 19 ve daha üstü hiç FS oynamayan biri için keşfetmesi daha keyifli olur. Bir de oynanacak arkadaş oldu mu akşamları muhabbet sohbet dertleşmeyle çok güzel gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.