Çözüldü Farming Simulator 19 hayvan ahırı açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DestroyaH

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar FS19 da hayvan ahiri bölümü acilmiyor. Nedeni nedir bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden teşekkürler.

Çözüm
Çözüm buldun mu?

Bende de bu sorun var önceden açılırdı uzun zamandır girmiyordum oyuna bir girdim tavuk kümesi almak için hayvan ahırı yerine tıklıyorum tıklama sesi geliyor ama girmiyor içerisine.

Sorunun çözümü placeble factories modundan kaynaklı. Modun desteklemediği bir haritada oynarsanız hayvan ahırı kısmı açılmıyor. En azından bendeki sorun böyle çözüldü.
Bende de bu sorun var önceden açılırdı uzun zamandır girmiyordum oyuna bir girdim tavuk kümesi almak için hayvan ahırı yerine tıklıyorum tıklama sesi geliyor ama girmiyor içerisine.

Çözüm buldun mu?

Sorunun çözümü placeble factories modundan kaynaklı. Modun desteklemediği bir haritada oynarsanız hayvan ahırı kısmı açılmıyor. En azından bendeki sorun böyle çözüldü.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı