Farming Simulator 19 Shader Model 3.0 Hatası

mhdurgn

Hectopat
Katılım
23 Mart 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba değerli forum üyeleri.

Aşağıdaki bilgisini verdiğim donanıma sahibim. Ekran kartımın Shader Model 4.1 destekli olmasına rağmen Farming Simulator 19 oyununa girerken "Shader Model 3.0" hatası almaktayım. Birçok yolu denememe rağmen çözüme ulaşamadım. Ekran kartımın Shader Model 3.0'ı desteklediğini düşünüyorum. Sizce nasıl bir çözüm yapabilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Oyuna Girmek İstediğim Laptopa Ait Bazı Bilgiler:

Marka Model: LG R590
Ekran Kartı: NVIDIA 335M
Direct X 11 yüklü

nvidia.PNG
 
Evet kardeşim. Nvidia sitesinden en son sürüme güncelledim. Ne yazık ki driver problemi yok. Ekran kartı da destekliyor Shader Model 3.0'ı neden olabileceğine dair çözüm önerileriniz varsa çok sevinirim.
 
Öncelikle selamın aleyküm .. Ben de bir çok yöntemi denedim ve bir sonuca ulaşamadım. Bu hatanın nedeni ekran kartı donanım yetersizliğidir kardeşim. Ekran kartın Dx 10.1 ve shader model 4.1 destekle. 3.0 istiyor evet ama direct x 11.1 için 3.0 istiyor. Bu sorunu çözmenin tek yolu bu. İyi günler dilerim :)
 
Öncelikle selamünaleyküm. Ben de birçok yöntemi denedim ve bir sonuca ulaşamadım. Bu hatanın nedeni ekran kartı donanım yetersizliğidir kardeşim. Ekran kartın DX 10.1 ve shader model 4.1 destekle. 3.0 istiyor evet ama Direct X 11.1 için 3.0 istiyor. Bu sorunu çözmenin tek yolu bu. İyi günler dilerim :)

Ne yapmalıyım? Yani anlamadım. Aynı sorun bende de var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı