Farming Simulator 2015 0xc000007b hatası

luisdiaz42

Zeptopat
Daha fazla  
Farming Simulator 2015 logfilede bu hatayı alıyorum. 07X adlı videonuzu izledim. "konu açınız" diye bir abimiz video da söylemişti.
Link burada bakarsanız çok memnun kalırım :).

Öncelikle selamlar, sisteminize format atmanızı önermek durumundayım. Sisteminize IObit'in yapımı olan Driver Booster'ı ve Advanced System Care yazılımlarını kurmuşsunuz. Bunların yaptığı işlemleri de geri almak uğraştırdığından tam da bu yüzden format atıp bir daha kurmamanızı öneriyorum. Sonuçları bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Öncelikle selamlar, sisteminize format atmanızı önermek durumundayım. Sisteminize IObit'in yapımı olan Driver Booster'ı ve Advanced System Care yazılımlarını kurmuşsunuz. Bunların yaptığı işlemleri de geri almak uğraştırdığından tam da bu yüzden format atıp bir daha kurmamanızı öneriyorum. Sonuçları bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Bunu geri alamaz mıyız hocam. Bir sürü fotoğrafım var, USB 4 GB var, fakat toplam fotoğraf boyutu 30 GB yakın. Başka bir alternatifi var mı hocam?

Sistem geri yükleme noktası varsa o noktaya geri dönmeyi deneyebilirsiniz. Tabii bahsettiğiniz fotoğrafların da o noktadan önce orada olmuş olması gerek, bilginize.

Sistem geri yükleme var ama Driver Booster'da nereye gittiğini bilemiyorum. Yani geri dönüşüm noktası yaratılmış ama nerede onu tam çözemiyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi, en iyi seçeneğiniz bu yazılımları hiç kurulmamış gibi sistemi kullanmak. En kötü ihtimalle dosyalarınızı birkaç arşive ayırıp Google Drive'a yedekleyip sonrasında format atarsınız ve sonucu bizimle paylaşırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı