Volkan Oğuz Decapat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 4 29 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar Farming Simulator 2019'da oyuna girdiğimde biçerdöver haricinde tüm aletlere binebiliyorum. Fakat biçerdövere binmek isteğimde oyun donuyor ve tekrar denediğimde her seferinde aynısı oluyor. Çözümünü bilen varsa bana yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2018
Arkadaşlar Farming Simulator 2019'da oyuna girdiğimde biçerdöver haricinde tüm aletlere binebiliyorum. Fakat biçerdövere binmek isteğimde oyun donuyor ve tekrar denediğimde her seferinde aynısı oluyor. Çözümünü bilen varsa bana yardım edebilir mi?
KS KS Volkan Oğuz Decapat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 4 29 Aralık 2018 #3 Silinen üye dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Oyunum malesef steam'den değil sahte yani Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Oyunum malesef steam'den değil sahte yani
W Wero Ziyaretçi 29 Aralık 2018 #4 Volkan Oğuz dedi: Oyunum malesef steam'den değil sahte yani Genişletmek için tıkla... Oyunu orijinal alın, korsana destek verilmiyor. Artı 0 Eksi
Volkan Oğuz dedi: Oyunum malesef steam'den değil sahte yani Genişletmek için tıkla... Oyunu orijinal alın, korsana destek verilmiyor.