Abimin iPhone 11 Pro Max telefonu var ve kendisi FS 2020 oyununu para hileli şekilde oynamak istiyor. Bilgisayarda bu oyun dosyalarına erişim sağlayarak kolayca yapılabiliyor ancak iOS'te nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?
Abimin iPhone 11 Pro Max telefonu var ve kendisi fs 2020 oyununu para hileli şekilde oynamak istiyor. Bilgisayarda bu oyun dosyalarına erişim sağlayarak kolayca yapılabiliyor ancak IOS'te nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?
Abimin iPhone 11 Pro Max telefonu var ve kendisi FS 2020 oyununu para hileli şekilde oynamak istiyor. Bilgisayarda bu oyun dosyalarına erişim sağlayarak kolayca yapılabiliyor ancak IOS'te nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?
Hile ve craked konulara yardım etmiyoruz.
Aynen öyle, belki bir ihtimal Jailbreak sayesinde olabilir.iOS'te yapılması mümkün değil. Belki bir ihtimal JB ile yapılabilir ama bilginiz olması lazım oyunun kodlarıyla ilgili.
Katılyorum.Konu moderatör tarafondan onaylanmış böyle bir şey demeye hakkınız yok!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.