Farming Simulator 22 görüntü bozulup düzeliyor

Meteed

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün Farming Simulator 22 oynamak istedim oyuna girdim kariyerimi yükledim ve görüntünün her saniyede bozulduğunu görüntüde her saniye silüetler oluşup gidiyor ve her fareyi oynattığımda oyun kasıyor 1 saat evvel bu oyunu oynamıştım o zaman böyle bir şey yoktu şimdi olmaya başladı sizce sorun nedir nasıl çözerim?
1717014512184.png

Merhaba bugün Farming Simulator 22 oynamak istedim oyuna girdim kariyerimi yükledim ve görüntünün her saniyede bozulduğunu görüntüde her saniye silüetler oluşup gidiyor ve her fareyi oynattığımda oyun kasıyor 1 saat evvel bu oyunu oynamıştım o zaman böyle bir şey yoktu şimdi olmaya başladı sizce sorun nedir nasıl çözerim?Eki Görüntüle 2208239

Sistemin?

Sistemim gayet iyi dediğim gibi böyle bir şey ilk kez oluyor daha önceden de çok oynadım ama ilk kez oldu istersen sistemimi teker teker yazabilirim. Ama sistemle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün Farming Simulator 22 oynamak istedim oyuna girdim kariyerimi yükledim ve görüntünün her saniyede bozulduğunu görüntüde her saniye silüetler oluşup gidiyor ve her fareyi oynattığımda oyun kasıyor 1 saat evvel bu oyunu oynamıştım o zaman böyle bir şey yoktu şimdi olmaya başladı sizce sorun nedir nasıl çözerim?Eki Görüntüle 2208239

AMD ekran kartı varsa belki Fluid Motion açıktır bende o yüzden aynı bunun gibi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı