Güney Çoban Zeptopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. Farming Simulator 22'de dekorasyondaki çitleri tarlamın yanlarına ektim. O çitleri nasıl geri kaldırabilirim?
Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. Farming Simulator 22'de dekorasyondaki çitleri tarlamın yanlarına ektim. O çitleri nasıl geri kaldırabilirim?
mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 Güney Çoban dedi: Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. Farming Simulator 22'de dekorasyondaki çitleri tarlamın yanlarına ektim. O çitleri nasıl geri kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Garaj kısmından sahip olunan nesneler olacak oradan satman lazım. Artı 0 Eksi
Güney Çoban dedi: Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. Farming Simulator 22'de dekorasyondaki çitleri tarlamın yanlarına ektim. O çitleri nasıl geri kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Garaj kısmından sahip olunan nesneler olacak oradan satman lazım.
S Serhat Keçeci Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 Yok olmuyor mamili dedi: Garaj kısmından sahip olunan nesneler olacak oradan satman lazım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yok olmuyor mamili dedi: Garaj kısmından sahip olunan nesneler olacak oradan satman lazım. Genişletmek için tıkla...
A Adnan Bey Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 Güney Çoban dedi: Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. Farming Simulator 22'de dekorasyondaki çitleri tarlamın yanlarına ektim. O çitleri nasıl geri kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... sağ altda bilgi yazan yer varya onun üstünde görünmez gibi yık tuşu var ona basıp kaldırabilirsin okadar belli olmuyoki 2 gün aradım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-26 142419.png 788,5 KB · Görüntüleme: 626 Artı 0 Eksi
Güney Çoban dedi: Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. Farming Simulator 22'de dekorasyondaki çitleri tarlamın yanlarına ektim. O çitleri nasıl geri kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... sağ altda bilgi yazan yer varya onun üstünde görünmez gibi yık tuşu var ona basıp kaldırabilirsin okadar belli olmuyoki 2 gün aradım
Y yafes00 Femtopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:34 #5 Adnan Bey dedi: sağ altda bilgi yazan yer varya onun üstünde görünmez gibi yık tuşu var ona basıp kaldırabilirsin okadar belli olmuyoki 2 gün aradım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun Artı 0 Eksi
Adnan Bey dedi: sağ altda bilgi yazan yer varya onun üstünde görünmez gibi yık tuşu var ona basıp kaldırabilirsin okadar belli olmuyoki 2 gün aradım Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun