Beyefendi raporu açar açmaz Windows 10 sürümünüe bakmam yeterli oldu. Neden halen daha Nisan 2018'de çıkmış (build 17133.2) Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz? Windows'u güncelleyin, sorun düzelmeli.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Beyefendi raporu açar açmaz Windows 10 sürümünüe bakmam yeterli oldu. Neden halen daha Nisan 2018'de çıkmış (build 17133.2) Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz? Windows'u güncelleyin, sorun düzelmeli.
Beyefendi raporu açar açmaz Windows 10 sürümünüe bakmam yeterli oldu. Neden halen daha nisan 2018'de çıkmış (Build 17133.2) Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz? Windows'u güncelleyin, sorun düzelmeli.
Nasıl güncelliyebilirim otomatik güncelleme açık aslında sürekli de güncelleme yapıyor ama sanırım sistem güncellemesi olmamış bunu nasıl düzeltebilirim?
Teşekkürler güncellemeden sonra tekrar bilgi vereceğim oyun sorunu hakkında.
Henüz Windows güncellemesi bitmeden bir çözüm ile sorunu çözdüm tekrar olması halinde başka kişiler için hem Windows hem de bu yazdığım şekili deneyebilirler.
"C:\Users\***\Documents\My Games\FarmingSimulator2022" path and open
the "game.xml" and change:
<renderer>D3D_12</renderer> to <renderer>D3D_11</renderer>