Bağlantıları yaptım hocam, şu an oldu sanırım bir sıkıntı yok. Teşekkür ederim.Arkadaki bağlantıları yaptın mı? Z ye basıp çektikten sonra Z'ye basılı tutman gerekiyor.
Çekicilere dorse bağladıktan sonra vs. de hiç gitmeme veya çok düşük hızlarda gitme sorunu yaşarsan yine bundan kaynaklıdır. Aklında bulunsun.Bağlantıları yaptım hocam, şu an oldu sanırım bir sıkıntı yok. Teşekkür ederim.
Hallettim hocam teşekkürler.Traktörü vitese takın.
Z tuşu tam olarak ne işe yarıyor?Çekicilere dorse bağladıktan sonra vs. de hiç gitmeme veya çok düşük hızlarda gitme sorunu yaşarsan yine bundan kaynaklıdır. Aklında bulunsun.
Arkadaki hidrolik ve kablo bağlantılarını yapmak için.Z tuşu tam olarak ne işe yarıyor?
Hocam biraz fazla soru sordum ama toprağa buğdayı ektikten sonra sarmak şart mı?Arkadaki hidrolik ve kablo bağlantılarını yapmak için.
Sarmak derken?Hocam biraz fazla soru sordum ama toprağa buğdayı ektikten sonra sarmak şart mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.