Farming Simulator 25 duyuruldu ve ön siparişe açıldı!

Menü kötü olmuş ve optimizasyon berbat ötesi. Low ayarlarda 50FPS, ekran kartı kullanımı %30. ayrıca oyunda çok bir değişiklik göremedim. 22'den devam.

Oyunda değişiklik görmememizin bir diğer nedeni ise rekabet olmaması. CS ile Valorant'ta olduğu gibi rekabet olsaydı emin olun çok daha iyi oyunlar çıkardı.

@A1peren, bu arada simülasyon oyunlarını genel olarak sevmem ama oyunlarda ciddi değişiklik olmasını ben de isterim. Neden olmasın? Sonuçta hiçbir firma, babamızın malı değil ve biz kullanıcılar olarak da oyunlarda ciddi değişikler görmeliyiz, firmalar yatmamalı. Gerekirse tepki olarak oyunları satın alınmamalı, firmalar kendilerine çekidüzen vermeli.

Haklısınız ama görmek istediğim değişiklikler vardı. Bir iki örnek vermem gerekirse; mahsulleri dorseye dökerken çıkan animasyon iyileşitirilmeli, biçim yaparken önünüzdeki bitki anında kaybolmamalı (yan profil), zemin ve ağaç dokuları daha gerçekçi olmalı. Son olarak da çevreme baktığım zaman uzaktaki dokular blurlanmamalı. Lod distance - terrain lod distance gibi ayarları arttırıp denedim. Bilgisayar o kadar da iyi olmadığı için YouTube'dan da izleyim dedim ama benimle alakalı değil gibi. Çok şey istiyor gibi gözüküyorum muhtemelen ama FS19'da da böyleydi bu saydıklarım.

Eki Görüntüle 2351511

(Görüntü alıntı olduğu için biraz kalite düşmesi var, oynayan varsa anlar beni.)

Ama toprak dokusu iyi olmuş.
Patatesler hala png mi?

Keşke yapımcıların yarım yamalak oyun çıkarmasını normalleştirmesek.

İstediğin kadar iyi yap, her türlü bir oyunu çıkarınca sorun olur, bu normal bir şey. Bilerek yarım yayımlamak var, yayınlayınca çıkan sorunlar vardır. Sen Valorant oynama devam et.

Keşke yapımcıların yarım yamalak oyun çıkarmasını normalleştirmesek.

Oyun tam sürümde değil farkındaysan eksikleri olması, hatası olması normal kardeşim. Git FS22'ye veya FS19'a bak, optimize desen iyi, sorun desen yok, bir iki güncelleme ile düzelecek zaten. Her firmayı her firmayla karıştırma derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ilkan dinçer, her oyunun illaki hatası olur da bir oyun, sürekli devam oyunu mu olur? Şu şirketin de EA'dan farkı kalmadı.

Arkadaş Giants Software çalışanı sanırım.
En azından Giants Software fanı görmedik demeyiz.😃

Şaka bir yana biraz da üslup meselesi bu tabii. Kimi arkadaşlar tartışmıyor, kavga ediyor. Sonra da ortaya "sen git Valorant oyna" veya "Her firmayı her firmayla karıştırma" gibi altı boş bir tez çıkıyor. "Haklısın" deyip geçmek gerekiyor. Yapacak bir şey yok.

Oyun tam sürümde değil farkındaysan eksikleri olması, hatası olması normal kardeşim. Git FS22'ye veya FS19'a bak, optimize desen iyi, sorun desen yok, bir iki güncelleme ile düzelecek zaten. Her firmayı her firmayla karıştırma derim.

Sorun sence optimizasyon mu veya getiremedikleri içerik kıtlığımı. Yıl oldu 2025 tahıllar hala römorka PNG olarak yükleniyor. Rakipte olmayınca doğal olarak FIFA gibi 2 3 yılda bir oyun çıkartıp 2 3 özellik ekle piyasaya sür döngüsüne girdiler. Bu yüzden oyunu sahiplenmenin hiçbir mantığı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı