Farming Simulator 25 duyuruldu ve ön siparişe açıldı!

Ben de aldım şimdi ama 1 year bundle aldım hala alınabilir gözüküyor normali oyun dahil değil mi? Bir de bana e-posta gönderilmemiş siparişe dair bir de arkadaşımın kredi kartından alabildim umarım sorun çıkmaz.

Ön sipariş ürünlerinin reklamlarda belirtilen fiyatı, ürün piyasaya sunulmadan önce artabilir veya azalabilir. Ancak, ön sipariş verdiğiniz tarih ile ürünün piyasaya sunulduğu tarih arasındaki süre içinde en düşük fiyat teklifine göre ücretlendirilirsiniz.
Bu sanırım fazla çekemeyecekleri anlamına geliyor direk Microsoft'un kendi sitesinden alıntıladım.

1719346558484.png

Son düzenleme:
Oynayacaklar bu seriden çok da bir şey beklememeli. Mantık genel olarak aynı ve simülasyon oyunu. Köklü değişiklik yapılabilmesi mümkün değil. Ekstra içerik eklerler sadece.

Oynayacaklar bu seriden çok da bir şey beklememeli. Mantık genel olarak aynı ve simülasyon oyunu. Köklü değişiklik yapılabilmesi mümkün değil. Ekstra içerik eklerler sadece.

Sana katılmıyorum bu konuda lütfen 19 ve 22 arasindaki farklara bak patatesler hala PNG ama köklü bir değişiklik var oynanista. Ama 25'te 22'ye göre ne değişir bilmiyorum görünüşe göre artık pirinc ekip yetiştirebililiyoruz bu da farklı bir mekanik demek gelince gorucez.

Bu arada hatırlatma yapayım. Discord Farming Simulator sunucusunda paylaşılan:
1719407535842.png

Bu çok büyük bir istek maalesef. Ben RX570 ile 1080p düşük ayar 30fps alırım diyordum imkansız görünüyor bunlarla.
Edit: Bu önerilen ayarların görüntüsüymüş ben düşük sanıyordum, düşükte GTX 1050Ti ve RX 470 diyor, bilmeyene.

Bir yerde gördüm insanlar almış ama para çekmemiş oyun çıkınca hangi fiyatsa o fiyattan çekçek diyorlar alan varsa yazabilir mi?
Microsoft Store'un politikası bu ön sipariş verilince hemen para kesmiyor oyunun çıkmasına 10 gün kala kesiyor ama ön sipariş verdiğinde o fiyattan fatura kesiyor sana mesela ben year 1 bundel olan paketi aldım 213TL fatura mailime geldi fakat parayı oyunun çıkmasına son 10 gün kala kesiyor ayrıca şu an bazı kaynaklar Microsoft store'da ki fiyatlandırmanın hatalı olabileceğini oyunun fiyatının değişebileceğini söylüyorlar fazladan para keserlermi bilmiyorum çünkü eğer böyle bir şey varsa Microsoft store'da bu ilk olacak kimse ne yapacaklarını bilmiyor zam gelse bile epic veya steam'den yine ucuz olur orası kesin

Tanıtım videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi sitelerinde satılıyor fakat yerel fiyat yok. Steam'de büyük ihtimal mena fiyatı olur.

Epic Games'te 700 TL olarak satışa sunulmuş.

125 lira Microsoft'ta.

Şuan oyunu oynayabiliyor muyuz? Microsoft store'de zamanında almıştım şimdi ön yükleme diyor 35 gb diyor ama bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı