Rehber Farming Simulator 25 hediye kartı ile ön sipariş vermek

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Farming Simulator 25 oyunu Epic Games üzerinde 700 TL, Steam'de ise 36 dolar fiyat ile ön siparişe açıldı. Microsoft sitesinde ise 135 TL olarak ön siparişe açık.

Normal şartlarda banka/kredi kartı ile ön sipariş verdiğinizde parayı daha sonra alacağını söylüyor. Bu da kafalarda acaba fiyat güncellendiğinde "fazla para çeker mi?" gibi soruları beraberinde getiriyor. Önce buna cevap vereyim, hayır. Fazla para çekmez, çekemez çünkü size fatura kesmiş oluyor. Hadi diyelim fiyat hatasından dolayı böyle bir durum yaşandı, bu sefer ön siparişleri iade edeceğini düşünüyorum.

Bu konu da bu soru harici daha garanti yol olan D&R gibi sitelerden hediye kartı alarak direkt işlemi tamamlamak ve "tamamlandı." olarak ön sipariş vermek.
Öncelikle ilk adım herhangi bir internet sitesinden 135 TL'lik paket alınacaksa 1 adet 100 TL, 1 adet 50 TL hediye kartı almak ya da üst paket alınacaksa 2 adet 100 TL, 1 adet 25 TL hediye kartı alarak bu kodları Microsoft sitesinden hesabımıza eklemek olacak.

Ben D&R tercih ettiğim için link olarak burayı atacağım.
100 TL: Xbox 100 TL Gift Card
50 TL: Xbox 50TL Gift Card
25 TL: Xbox 25TL Gift Card
İkinci adım olarak microsoft.com/redeem adresine gidiyoruz ve siparişimiz ile verilen kodları aktif ediyoruz. Daha sonra oyun sayfasına giriyoruz ve oyunu Microsoft hesap bakiyesi ile ödemeyi seçiyoruz.

1719403706586.png

Satın al dediğimizde oyunun ön siparişini direkt olarak yapmış oluyoruz ve işlem sipariş geçmişine tamamlandı olarak işliyor.

1719403907857.png

Bu sayede "fazla para çeker mi?" gibi soruları düşünmemiş ve oyunu ön sipariş vermiş oluyoruz. İyi sosyaller.

Harika bir rehber, elinize sağlık.

Ayrıca ana indirim konusuna da rehberinizi ekledim. Umarım insanlara ulaşır.

FS 22'den geçilir mi? Fark var mı bayağı?

Grafik konusunda çok fazla bir yenilik yok fakat içerik konusunda fark olacağını düşünüyorum. Bu fiyata özellikle kaçmaz.

Allah senden bir kere değil bin kere razı olsun sayende bu zamanda döviz uçmuş iken bu fiyata almak çok güzel fiyatlandırmaları hep böyle hatalı yaparlar inşaallah PS5'te 2500 TL Steam de 60 dolar sana teşekkür etmek için üye oldum hakkını helal et. Benim hakkım sana helal olsun.

Denemeye değer ama Microsoft fiyat düzenlemesi yaparsa bakiye olarak iade edebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı