Farming Simulator 25 için ödeme yapamamak

Daha fazla  
Merhaba dostlar. 25 Haziran'da Farming Simulator 25'i ön sipariş ile aldım. Fakat para çekmedi, geçtiğimiz günlerde mail geldi Microsoft'tan ödeme başarısız oldu dedi. Girip ödeme yöntemi değiştir dediğimde ise şu çıktı karşıma: "siparişinizi Mastercard ** **52 kullanılacak şekilde güncelleştirdik. Siparişiniz için tahsilat yapıldığında ayrıntıları içeren bir onay e-postası alacaksınız. Alışverişiniz için teşekkürler."
Ama hala ödeme başarısız oldu diyor. Anlamadığım şekilde ise aşağıda da seçili kart ile ödendi diyor. Bu durum hakkında bir fikri olan var mı?

1730935431771.png

Hesabından para çekti mi? Çekmediyse kart bilgilerini kontrol edebilir ya da farklı bir kart deneyebilirsin.

Hesabından para çekti mi? Çekmediyse kart bilgilerini kontrol edebilir ya da farklı bir kart deneyebilirsin.
merhaba ben oyunu on siparişten satın aldım ama kartımda yeterli para olmadıgı ıcın reddedildi yazıyor siparişlerde on siparişteki cıkan fiyatından nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz

@UmutMelihAkyol kral yardımcı olabilir misin oyunu on sipariş verdim ama çıkış yapacağı tarihte kartimda yeterli para yoktu ve siparislerimde reddedilmiş olarak gözüküyor bu siparişe nasil ödeme yapabilirim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı