Çözüldü Farming Simulator 25 kayıt dosyası yüklenemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
GIANTS Software - Feedback Sorunu yazmak isteyenler için feedback sistemi açılmış. İsterseniz bir hesap açıp durumu iletebilirsiniz. Ben sorunumu geçici olarak server kiralayarak çözdüm, zaten arkadaşımla oynadığımız için iyi de oldu.

Bende de aynı sorun var ama arkadaş Steam'den aldı o mod kurabiliyor kayıtlarında sorun olmuyor. Ben Microsoft'tan aldım kayıt sorunu var ve dosyalar arkadaşımınkine göre farklı. Ben season Pass'te almıştım. Kitaplıkta 2 oyun var farklı isimlerde 36 GB + 36 GB ikisini de kuruyorum şimdi olursa dönüş yaparım. DLC'li versiyon ve sade oyun şeklinde iki oyun verdi Microsoft.

Bende de aynı sorun var ama arkadaş Steam'den aldı o mod kurabiliyor kayıtlarında sorun olmuyor. Ben Microsoft'tan aldım kayıt sorunu var ve dosyalar arkadaşımınkine göre farklı. Ben season Pass'te almıştım. Kitaplıkta 2 oyun var farklı isimlerde 36 GB + 36 GB ikisini de kuruyorum şimdi olursa dönüş yaparım. DLC'li versiyon ve sade oyun şeklinde iki oyun verdi Microsoft.
Denediniz mi ?

Merhaba arkadaşlar ben format attım düzeldi. Tahminimce aktif veya güncel olmayan Microsoft, Xbox gibi servis veya uygulamalar yüzünden kayıt almıyormuş. İsterseniz önemli dosyalarınızı şifrelerinizi yedekleyip bir format atın.

GIANTS Software - Feedback Sorunu yazmak isteyenler için feedback sistemi açılmış. İsterseniz bir hesap açıp durumu iletebilirsiniz. Ben sorunumu geçici olarak server kiralayarak çözdüm, zaten arkadaşımla oynadığımız için iyi de oldu.
Geçici serveri nasıl kiralıyabilirim? ne yaptıysam olmadı, kayıt açılmıyor bende de.

Unuttum buraya dönüş yapmayı ama işe yaramadı maalesef. Hala sorun var sildim 22'yi oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı