Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

Hocam bir tek bizler akıllıyız Microsoft değil o zaman. :D yanlış fiyatlandırma varsa her türlü olacaktır. Adamlar o kadar zarar edecek değil, az mantık lütfen. Değerlendirme iyi bir şey tabii, istediğinizi yapabilirsiniz.

Palworld oyununda yanlış fiyatlandırma ile çok ucuza almıştık ve geri almadılar. Bu oyunda da aynısı olacağını bilemeyiz. Kaçırmayın derim. :) Şu ana kadar çok fazla oyun yanlış fiyatlandırma ile verildi ve hiçbirisi geri çekilmedi.

Bir ara Steam'de veya başka platformda böyle bir olay olmuştu o yüzden söylüyorum ben de. Ayrıca da yanlış fiyatlandırma olduğu bariz değil mi? Direk ''135TL Hemen alın!'' diye atlanması kadar absürt bir şey yok. yanlış fiyatlandırmaysa her türlü geri çekeceklerdir zaten.
Yanlış fiyatlandırma ile aldığım hiçbir oyun şu ana kadar geri çekilmedi, tek geri çekilen örneği de Epic Games'in verdiği oyunlardan bir tanesiydi, o da sanırım bedava yapıldığı için çekilmişti. Genelde yanlış fiyatlı oyunları toplamıyorlar yani. Zamanında Steam'den yanlış fiyatlandırma sonucu aldığım oyunu da göstereyim. 60 dolar çıkmıştı bu oyun geri de alan olmadı :).
1719335029749.png

Verdiğiniz örnekler direkt kütüphaneye eklenen oyunlar burda farklı bir durum var. Parayı çekmiyor çıkmadan 10 gün önce para çekilecek diyor biraz farklı bir durum gibime geldi. Tabi şuan almak mantıklı denemek lazım çıkmadan 10 gün önce unutmadan bakın fiyatına tekrar :)

Yanlış fiyatlandırma ile aldığım hiçbir oyun şu ana kadar geri çekilmedi, tek geri çekilen örneği de Epic Games'in verdiği oyunlardan bir tanesiydi, o da sanırım bedava yapıldığı için çekilmişti. Genelde yanlış fiyatlı oyunları toplamıyorlar yani. Zamanında Steam'den yanlış fiyatlandırma sonucu aldığım oyunu da göstereyim. 60 dolar çıkmıştı bu oyun geri de alan olmadı :).
Eki Görüntüle 2232370
Olabilir. Kimisinde öyle kimisinde böyle oluyor. Steam'de bir ara böyle bir olay yaşanmıştı ondan da önyargılı yaklaşımda bulundum. Umarım aldığınız oyunda geri çekilmez diyeyim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı