Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

Palworld oyununda yanlış fiyatlandırma ile çok ucuza almıştık ve geri almadılar. Bu oyunda da aynısı olacağını bilemeyiz. Kaçırmayın derim. Şu ana kadar çok fazla oyun yanlış fiyatlandırma ile verildi ve hiçbirisi geri çekilmedi.

Yanlış fiyatlandırma ile aldığım hiçbir oyun şu ana kadar geri çekilmedi, tek geri çekilen örneği de Epic Games'in verdiği oyunlardan bir tanesiydi, o da sanırım bedava yapıldığı için çekilmişti. Genelde yanlış fiyatlı oyunları toplamıyorlar yani. Zamanında Steam'den yanlış fiyatlandırma sonucu aldığım oyunu da göstereyim. 60 dolar çıkmıştı bu oyun geri de alan olmadı .

Banka kartı ile almaya çalışıp hata verdiyse tarayıcıdan Microsoft Store'a girip oyunu oradan sepete ekleyin. Daha sonrasında sepete girip sorunsuz satın alabiliyorsunuz.
Sepete ekleme seçeneği yok hocam.

Verdiğiniz örnekler direkt kütüphaneye eklenen oyunlar burda farklı bir durum var. Parayı çekmiyor çıkmadan 10 gün önce para çekilecek diyor biraz farklı bir durum gibime geldi. Tabi şuan almak mantıklı denemek lazım çıkmadan 10 gün önce unutmadan bakın fiyatına tekrar

Olabilir. Kimisinde öyle kimisinde böyle oluyor. Steam'de bir ara böyle bir olay yaşanmıştı ondan da önyargılı yaklaşımda bulundum. Umarım aldığınız oyunda geri çekilmez diyeyim.

Benim bulduğum xbox konsolar için , pc için oyunu bulamadım ben. Fiyat sadece xbox için geçerli galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…