Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

Banka kartı ile denedim olmadı ama kredi kartı ile deneyince oldu. Son 10 gün kala çekecekmiş parayı. Fazla çekmez değil mi? Konu için teşekkürler.

1719330646459.png

Fazla çekermi çekmezmi tam olarak kimse bilmiyor fiyatı yükselir çeker diyende var bir şey olmaz diyende son 10 gün bakmanız lazım.

Banka kartı ile denedim olmadı ama kredi kartı ile deneyince oldu. Son 10 gün kala çekecekmiş parayı. Fazla çekmez değil mi? Konu için teşekkürler.

Eki Görüntüle 2232291
Bir fatura kesiliyor ve ona göre para çekiliyor. Şu anda alanların faturası 135 TL üzerinden kesildiği için fazla çekileceğini sanmıyorum.

Bir fatura kesiliyor ve ona göre para çekiliyor. Şu anda alanların faturası 135 TL üzerinden kesildiği için fazla çekileceğini sanmıyorum.
Hocam ben fiyatı güncelleyeceğini düşünüyorum ama fatura kesmesi de düşündürüyor. Şimdiden para alsa kesin olarak kesmez diyebileceğim ama böyle olunca çok kuşku uyandırıyor içimde.

Yanlış fiyatlandırma olsa da o Yanlış fiyatlandırmadan dolayı düzeltirler ve paranızı da alırlar hocam yapmayın etmeyin. 🤣 Olan paranıza olur Risk almaya değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı