Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

Oyun 135TL fakat 12 Kasım 2024'ten 10 gün önce parayı çekecekmiş. Bu yüzden oyunun fiyatı güncellenirse çekeceği fiyat da artar diye düşünenler var.

Bana kalırsa faturada 135TL yazacağı için fiyat artsa da faturadaki tutarı alacak. Benim ilgimi çeken oyun olmadığı için şuan almayı düşünmüyorum.
İyi o zaman çıkmadan son 2 3 gün önce fiyata bakarız, baktık bizi aşıyor iptal ederiz yaw

Fiyatını göze alırsak fırsatı kaçırmamak için değer
Benim için oyunun değeri önemli değil. 1500 2000tl lik bir oyun bana zevk vermiyorsa değerinin önemi yoktur. Daha önce arkadaşlarımla ranch oynadım ve zevkliydi. FS 22 yi denedik ama o kadarda iyi değildi . Şimdi FS 25 alırsam FS 22 den fazla zevk almak isterim açıkçası. 135tl fazla değil ama bu paraya başka oyunlarda alabilirim. Kısacası 22 ve 25 arasında büyük bir fark var mı diye soruyorum.
Hocam Ben de Tüm seri Var (2004 crack indirdim öyle düşün ) vede ilk oynadığım bilgisayar oyunu olabilir telefon sürümleri yok ama PC sürümleri tam.
NOT:Seviyorum.
Not bırakmanız biraz gereksiz oldu sanırım :D Sizce 22 ve 25 arasında büyük bir fark var mı?

Birde İptal etme olayı nasıl işliyor, belirli bir zamanı var mı?

Benim için oyunun değeri önemli değil. 1500 2000TL'lik bir oyun bana zevk vermiyorsa değerinin önemi yoktur. Daha önce arkadaşlarımla ranch oynadım ve zevkliydi. FS 22'yi denedik ama o kadar da iyi değildi. Şimdi FS 25 alırsam FS 22'den fazla zevk almak isterim açıkçası. 135TL fazla değil ama bu paraya başka oyunlarda alabilirim. Kısacası 22 ve 25 arasında büyük bir fark var mı diye soruyorum.

Not bırakmanız biraz gereksiz oldu sanırım :D sizce 22 ve 25 arasında büyük bir fark var mı?

Bir de iptal etme olayı nasıl işliyor, belirli bir zamanı var mı?

Hocam 19'a mod indirerek (en fazla 4 5 GB lık) FS22 yapmak çok basit hatta söyleyeyim mevsim modu FS 22 araç modu(bu bir paket FS22 olan arabaları aktarıyor) FS 22 harita modu(bu yeni gelen 2 harita) bunlar genel olarak söyleyeceğim şeyler siz ama FS 25 demişsiniz çıkmamış oyun olarak bunu bilmem zor ama trail da pirinç gösterildi (bu FS 22 de mod olarak var :D ) biraz grafik eklenir belki artık römork de yüklediğimiz mal PNG değil daha detaylı olur ve de trail da yine grafiklerde bir de yeni harita gösterildi. Son olarak bence bu Farming Simulator 25'i FS 22 de mod yükleyerek çok benzer oynayabileceksiniz.

Palworld oyununda yanlış fiyatlandırma ile çok ucuza almıştık ve geri almadılar. Bu oyunda da aynısı olacağını bilemeyiz. Kaçırmayın derim. :) Şu ana kadar çok fazla oyun yanlış fiyatlandırma ile verildi ve hiçbirisi geri çekilmedi.
Yanlış fiyatlandırma yoktu, sadece beklemedikleri bir ilgi oldu ve adamlar'da bundan faydalandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı