Farming Simulator indirime girer mi?

QLSxAnıl

Centipat
Daha fazla  
Selam, oynayacak oyun bulamadığımdan Farming Simulator'e başlamaya karar verdim ve 22 ile 19'u alma arasında kaldım. Eğer iyi indirimler alırsa (ikisi de) ikisini de almayı düşünüyorum yoksa 19'u alacağım. Peki Farming Simulator indirime girer mi veya girerse hangisi ne kadar indirime girer ve ne zaman girerler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sürümleri almanızın sebebi nedir acaba daha mı zevk veriyor merak ettim sadece çünkü bende farming almayı düşünüyorum.

Eski sürümleri almanızın sebebi nedir acaba daha mı zevk veriyor merak ettim sadece çünkü bende farming almayı düşünüyorum.

Yeni sürüm ile eski sürüm arasında devasa bir fark yok (fiyatlandırma hariç) Farming Simulator 22 en duüşük fiyatı 20 dolar en yüksek fiyati 27 dolar iken yeni çıkan sürümü de 25 en düşük fiyatı 35 dolar en yüksek fiyati 58 dolar 25 de sadece pirinç Ekim'i cart currt şeyler geldi o yüzden farming 22 almak en mantıklı karar

Yeni sürüm ile eski sürüm arasında devasa bir fark yok (fiyatlandırma hariç) Farming Simulator 22 en duüşük fiyatı 20 dolar en yüksek fiyati 27 dolar iken yeni çıkan sürümü de 25 en düşük fiyatı 35 dolar en yüksek fiyati 58 dolar 25 de sadece pirinç Ekim'i cart currt şeyler geldi o yüzden farming 22 almak en mantıklı karar
Fiyatlara steamden baktiysan orada dolar kuru üzerinden sattıkları için pahali oluyor ben epic gamesten baktim Farming Simulator 25 549tl den satışta Farming Simulator 22 ise 340tl den. Çokta bi farkı olmadığını söyledin ama fiyatlarda birbirine yakın alırsan galiba fs25i alırım.

Fiyatlara Steam'den baktiysan orada dolar kuru üzerinden sattıkları için pahali oluyor ben Epic gamesten baktim Farming Simulator 25 549TL'den satışta Farming Simulator 22 ise 340TL'den. Çok da bir farkı olmadığını söyledin ama fiyatlarda birbirine yakın alırsan galiba FS25i alırım.

Sizin tercihiniz ben genelde sürekli Steam üzerinden aldığım için oradaki fiyatlandırmayi söyledim neresi size uygunsa oradan alabilirsiniz Epic de büyük fark yokmuş o yüzden farming 25 almanız daha mantıklı olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı