Farming Simulator uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc00000BA) hatası

İşletim sistemi
Windows 10

berkay544545

Femtopat
Farmingsimulatör'ü açmaya çalıştığımda uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası alıyorum. Hat şu şekilde (0xc00000BA). Birçok yol denedim fakat internette birçok yere bakmama rağmen hiçbir şekilde bu hatayı çözemedim. Önceden Windows 10 32 Bit kullanıyorum farmingsimulator 2015 çalışıyordu format atıp Windows 10 64 bite geçince bu hatayı aldım birçok yol denedim birtakım DLL'ler yükledim fakat hiçbir şekilde olamadı yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun korsan da silip yükledim, düzelmedi.
Oyunu dün silip yüklemeyi denedim olmadı. Acaba bir program vesaire eksik olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna ait her şeyi kaldırdınız değil mi? Bütün kütüphanelerini kaldırmalısınız. Yanlış görmediysem xinput1_3.dll dosyasını indirip oyun klasörüne atmışsınız.

xinput1_3.dll dosyasını indirip oyun klasörüne atmışsınız. doğrudur bütün kütüphaneleri nereden kaldırabilirim

Oyunu denetim masasından kaldırın. Sonra oyunun kurulu olduğu yere gidip oyuna ait her şeyi silin. Büyük ihtimalle oyunun kendisi kalkıyor ama kütüphanesi kalıyor.

Bunlardan sonra oyunu tekrar kurmanız sorunu çözmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…