frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.523 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #2 Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 Aslında linki paylaşmıştım ama admin koymamış. Process Monitor Log Artı 0 Eksi
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.523 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 Raporda birden fazla API DLL hataları görüyorum, Windows 7 kullanmanızdan kaynaklı. Oyunun çalışması için gereken minimum işletim sistemi de Windows 10 olarak belirtilmiş. Windows 10'a geçmenizi söylemek dışında başka bir önerim bulunmuyor maalesef. Artı 0 Eksi
Raporda birden fazla API DLL hataları görüyorum, Windows 7 kullanmanızdan kaynaklı. Oyunun çalışması için gereken minimum işletim sistemi de Windows 10 olarak belirtilmiş. Windows 10'a geçmenizi söylemek dışında başka bir önerim bulunmuyor maalesef.
KS KS frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 520 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #5 Tamamdır ilgilendiğiniz için teşekkürler. Artı 0 Eksi