Çözüldü Farmlar tek oyunculuda spawna mı yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batu.ll

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.50 GHz, Ram: 8 Gb, İşletim Sistemi: Windows 11, Ekran Kartı: Geforce RTX 3050 Tİ, Mouse: SMX-R64 Colmena
Meslek
Serbest Muhasebeci (Stajer)
Serverlarda spawnın yakınlarına veya çevresine demir farmı vb. yapıldığında sürekli çalıştığını biliyorum. Peki, tek oyunculuda da bu geçerli mi? Yani, spawna demir farmı yaparsam, ben orada bulunmasam bile çalışır mı?

Çözüm
Chunkları yüklemediğiniz sürece çalışmaz. Chunk Loader inşa edebilirsiniz farmın yanına.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Chunkları yüklemediğiniz sürece çalışmaz. Chunk Loader inşa edebilirsiniz farmın yanına.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Tek oyunculuda spawna yapabilirsin. Spawn chunk sürekli çalışır
Hocam o serverler için geçerli diye biliyorum emin misiniz? Bende emin olmak için açmıştım konuyu

Hocam o serverler için geçerli diye biliyorum emin misiniz? Bende emin olmak için açmıştım konuyu
Tek oyunculuda spawn chunk'ın çalıştığını hatırlamıyorum. Yüksek ihtimalle 128 blokluk alandan çıktıktan sonra golem doğmaz. Siz ne olur ne olmaz chunk loader yaparsanız daha iyi olur.

2025-03-17_02.58.56.png

Hocam konudan alakasız ama spawn chunk yerine başka bir alana demir farmı yaptım ve yanına chunk loader inşa ettim fakat bölgeden uzaklaşınca farm çalışmıyor. Sebebi nedir acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı