Minecraft tek oyunculuda yapılacak fikirler

Mert4455

Kilopat
Tek oyunculu modda Minecraft oynamak istiyorum ama ne zaman bir dünya oluştursam en fazla 5 gün sonra sıkılıp bırakıyorum. Buna engel olacak yapılabilecek şeyler arıyorum. 1.19 oynayacağım bana oyunu oynarken sıkılmamı engelleyecek, eğlenceli şeyler önerir misiniz? Keşif gibi şeyler olur, yapı fikirleri olur maceralar olur ne bileyim yapılacak bir şeyler önerin işte xd. Teşekkürler.

Türkiye de ilk minecraft oynayan insanlardan biriyim sanırım yıl 2011 idi başladığımda.

Evet aradan 10 seneden fazla zaman geçti çok fazla birşey yapasım gelmiyor fakat ara ara indirir açar güzel bir base ve çiftlik yaparım.

İlk başta hem denize hem ormana hemde büyük madenlere yakın bir nokta ararım bulduğda ise hemen demir ve (köy yok ise) demiri eritp makas yapıp yatak yaparım.

Gece uyku işini çözdükten sonra tarla kurmaya girişirim en azından ihtiyacım olacak ekmek ve kitaplar için lazım olan deriyi temin etmek için inekleri çoğatmak için.

Oyuna başladıktan bir kaç gün sonra yanınıza gelen tüccarı öldürüp taş veya tahta ile yaptığım büyük ahırlara her hayvandan ikişer adet koyup çoğaltmaya başlarım buğdaylar büyüyene kadar maden yaparım buğdaylar büyüdüğünde inekleri çoğaltırım inekler artık kütüphane yapacak seviyeye geldiğinde evimi ve büyü yerimi inşa etmeye o zaman başlarım. Dediğim gibi evin konumu denizd veya bir nehire göle , madene ve ormana yakın olacak ki bu gelişmeler hızlıca olsun.

Kütüphane ile orta halli evimi bitirdikten sonra diamond sette yaptıysam artık nether e geçerim.

Benim için en zevkli kısmı hep çiftlik tarafı olmuştur yeteri kadar hammadde yaptıysam artık otomatik tarım otomatik tavuk çoğaltma ve öldürüp hammadde ye çevirme sistemlerini yaparım farklı makınalar denerim.

Sıkılıncada başka oyuna geçerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı