Fashcolle Globe Pro alınır mı?

Hocam ürün şu an indirime girmiş ve görünüş olarak vs. çok iyi duruyor. Ben de uzun zamandır koltuk arıyorum. 115 kiloyum ve 192 boyum var. Acaba sırt kısmının boyunu ölçme şansınzı var mı? Normalde ben de kumaş bakıyordum ama dediğiniz gibi bu bütçede hepsi sorunlu. En kısa sürede bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Tamamdır hocam sağ ol sipariş verdim bende geldiği zaman görüşlerimi yazarım alacak arkadaşlarada bir nebzede olsa rebher olur.

1 haftadır kullanıyorum rahatlık ve sağlamlıkta bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum sadece vida yerlerini düzgün yapmamışlar montaj kısmında biraz kanırtarak vidalamam gerekti arkaya yaslanmada vs. dengede hiçbir sorun yaşamadım ürün o yönden sağlam ama arkaya yaslanırken arada gıcırdamalar oluyor ama rahatsız edecek türden değil bu fiyata daha iyi bir koltuk alabileceğinizi düşünmüyorum. Özellik olarak Hawk ve xDrive koltuklarıyla birebir aynı diyebilirim düşünen varsa direk alabilir.

Arkadaşlar 2-3 ay oldu ve şu an sağa ve sola doğru oynamalar başladı ve her bir kıpırdamada gıcır gıcır ediyor ve belli bir sure sonra rahatsızlık vermeye basladı ilk yorumu yazdıgımda gayet olumlu düşünüyordum ama şu an pek memnun değilim.

Hocam ürün şu an indirime girmiş ve görünüş olarak vs. çok iyi duruyor. Ben de uzun zamandır koltuk arıyorum. 115 kiloyum ve 192 boyum var. Acaba sırt kısmının boyunu ölçme şansınzı var mı? Normalde ben de kumaş bakıyordum ama dediğiniz gibi bu bütçede hepsi sorunlu. En kısa sürede bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Agacım ben 181'im ona ragmen kafam azıcık boşlukta kalıyor 192isen sırt konusunda sıkıntı yaşarsın hiç önermem.

Arkadaşlar 2-3 ay oldu ve şu an sağa ve sola doğru oynamalar başladı ve her bir kıpırdamada gıcır gıcır ediyor ve belli bir sure sonra rahatsızlık vermeye basladı ilk yorumu yazdıgımda gayet olumlu düşünüyordum ama şu an pek memnun değilim.

Agacım ben 181'im ona ragmen kafam azıcık boşlukta kalıyor 192isen sırt konusunda sıkıntı yaşarsın hiç önermem.
Hocam ürünü aldım, yaklaşık 2 ay falan oldu kullanıyorum ve memnunum. Sırt boyunu uzatmanın çok güzel bir yöntemini buldum. Yastığı mıktanıslı olduğu için yastığın yarısını falan koltuğun dışına uzatıyorum, böylece 5-10 santime varan bir ekstra kafa mesafesi elde ettim. Ek olarak maalesef bu tarz ürünlerde gıcırdama vs. oluyor. Zaten ürünün üstünde de belirli aralıklarla vidaları tekrar sıkın diyor.

merhabalar bende bu sandalyeyi sipariş vermek istiyorum uzun zamandır kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla deneyimlerinizi paylaşırmısınız? piyasada bu fiyata daha iyisi var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı