yigido11
Picopat
Daha fazla
Merhaba, Windows 11 yüklü PC'm eskiden yaklaşık 20 saniyede açılıyordu, şimdi 30-40 saniye sürüyor. Fast boot açık ve BIOS/UEFI modda çalışıyorum. Ayrıca başlangıç uygulamaları devre dışı. Sorunun kaynağını bulamıyorum ve açılışı hızlandırmak istiyorum.
Sistem bilgileri:
Fast boot açık, UEFI modunda çalışıyor, başlangıç uygulamaları kapalı ama açılış süresi normalin üstünde. BIOS veya Windows ayarlarından açılışı hızlandırmak için önerileriniz var mı?
arkadaşlar baya bir araştırma sonucu bios sürümü aklıma geldi ve benim şu anki BİOS sürümüm 2603 en son çıkan (anakartıma göre) sürüm ise 3801 sorun çözülür inşallah. nedeni bundan kaynaklı sanırım çözülmezse buraya yazarım
Sistem bilgileri:
- İşlemci: Intel i5 13. nesil 13400F.
- Anakart: ASUS Prime H610M-K D4.
- Ekran kartı: GeForce RTX 3060 Ti.
- RAM: 32 GB (16x2) Corsair RGB, XMP açık.
- Depolama: TwinMOS 512 GB M.2 SSD.
- Monitör: 165 Hz ASUS.
- Kasa: Cougar.
Fast boot açık, UEFI modunda çalışıyor, başlangıç uygulamaları kapalı ama açılış süresi normalin üstünde. BIOS veya Windows ayarlarından açılışı hızlandırmak için önerileriniz var mı?
arkadaşlar baya bir araştırma sonucu bios sürümü aklıma geldi ve benim şu anki BİOS sürümüm 2603 en son çıkan (anakartıma göre) sürüm ise 3801 sorun çözülür inşallah. nedeni bundan kaynaklı sanırım çözülmezse buraya yazarım
Son düzenleme: