Windows 11 geç açılıyor

KAAN.M3RT

Centipat
RAM
XPG 16 GB
SSD veya HDD modeli
M2 SSD MSI SPATIUM M390 500GB
Ekran kartı
ASUS DUAL RX 6600 8GB
Anakart
ASUS H510 MK- R2.0
İşlemci
İ5 11400F 6/12
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bundan yaklaşık birkaç gün önce bilgisayarı açmadım fakat 2 günün sonunda bilgisayarı açmaya kalktığımda boot ekranında oyalandığını ve yine boot kısmında 2 defa yükleme işareti çıktıktan sonra açıldığını fark ettim. Bunun bir çözümü var mıdır?
Not: BIOS güncel, bütün Fast boot ayarları yapılı.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bundan yaklaşık birkaç gün önce bilgisayarı açmadım fakat 2 günün sonunda bilgisayarı açmaya kalktığımda boot ekranında oyalandığını ve yine boot kısmında 2 defa yükleme işareti çıktıktan sonra açıldığını fark ettim. Bunun bir çözümü var mıdır?
Not: BIOS güncel, bütün Fast boot ayarları yapılı.

Hiçbir anda elektrik gitmesi gibi bir olay yaşadın mı?

PC yi kaç kez yeniden başlattınız ve aynı sorun hep devam mı etti?
Eğer 1-2 kez oldu ise güncellemelerden kaynaklıdır ve kendiliğinden düzelecektir.

EK NOT:
Açılışta 1-2 saniye belki etkisi olur ama daha stabil ve sorunsuz sistem ve açılış için sürekli olarak fast boot disabled kullanmanızı tavsiye ederim. Format attığımda veya yeni bir BIOS ayarı yaptığımda ilk yaptığım işlemdir. @KAAN.M3RT

Son düzenleme:
PC'yi kaç kez yeniden başlattınız ve aynı sorun hep devam mı etti?
Eğer 1-2 kez oldu ise güncellemelerden kaynaklıdır ve kendiliğinden düzelecektir.

Ek not:
Açılışta 1-2 saniye belki etkisi olur ama daha stabil ve sorunsuz sistem ve açılış için Fast boot disabled kullanmanızı tavsiye ederim. @KAAN.M3RT

Hocam bu zamana kadar Fast boot ayarına hiç dokunmamıştım aldığım zaman ki ayarlarıyla kullandım hep ve kurcalamaya kalktığımda da zaten Fast boot seçenekleri yapılıydı.

Driverlarınız güncel mi? Anakart driverı falan.

Güncel hocam.

Elektrik kesilmesi dolayısıyla kasa bir anda kapandı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı