Fast Boot ile bilgisayar daha yavaş açılıyor

Mellon_

Centipat
Arkadaşlar selam. Toshiba 240GB SSD mevcut bende. Geçen Fast Boot olayını gördüm. BIOS'dan aktif hale getirdim. Bilgisayar 20 saniye kadar daha geç açılmaya başladı. Nedeni ne olabilir? Fast Boot olayını mı yanlış anladım acaba?

Fast boot ssd ile birlikte kullanılmak için oluşturulmuş bir özellik değil. Yine de senni kararın. Sistemde bir sorun yoksa ortalama kalitede bir ssd ile 8-12 saniye arasında fast boot olmadan açılır zaten windows bir makina

Fast Boot SSD ile birlikte kullanılmak için oluşturulmuş bir özellik değil. Yine de senni kararın. Sistemde bir sorun yoksa ortalama kalitede bir SSD ile 8-12 saniye arasında Fast Boot olmadan açılır zaten Windows bir makine.

Belki olayı yanlış anlamışımdır 12 saniye gibi sürede açılıyor.' Fast Boot SSD ile birlikte kullanılmak için oluşturulmuş bir özellik değil. ' Bunu öğrenmekti amacım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı