Fast Boot işe yaramıyor

Maviares

Hectopat
Daha fazla  
Crucial BX500 480 GB SSD ye UEFI olarak windows 10 kurdum bilgisayar Fast Boot açık da olsa kapalı da olsa 30 saniyede açılıyor. Bios ekranından sonra Windows hemen geliyor ancak Bios ekranının gelmesi 23 saniye sürüyor. Önemli bir hata var çözemedim. Görselleri dikkatli inceler misiniz sorun nedir? Nereyi değiştirmem gerek?
Anakart Biostar B450 MH güncel
Sosyalde bu sorunumu çözebilecek kimse yok mu gerçekten
Öne çıkarma hakkım doldu @Recep Baltaş

Son düzenleme:
"Full scrren logo display" seçeneğini kapatıp açılış esnasında yaptığı kontrollere bakıp paylaşman mümkün mü? Bip sesi alabiliyormusun kaç bip sesi ve hangi durumlarda geliyor. Anakart veya windows logosu gelmeden ve geldikten sonra olarak mesela

Öncelikle herhangi bir bip sesi yok. Kontrollerde ise Anakart modeli, işlemci, ram ve ssd bilgisi bulunuyor. birde USB devices total diye bir yer var ancak orda 2 tane keyboard 1 tane mouse gözüküyor. Yukarda yazmayı unuttum dediğiniz seçeneği disabled etmeden önceki ayarlarda da bios ekranı geldiği zaman sağ alt köşede bazen 99 bazen A2 felan yazıyor belirteyim dedim. American Megatrends kısmında da devam etti yazmaya. Genelde 99 yazıyor ama 2-3 kere A2 yazdığını da gördüm.
"Full scrren logo display" seçeneğini kapatıp açılış esnasında yaptığı kontrollere bakıp paylaşman mümkün mü? Bip sesi alabiliyormusun kaç bip sesi ve hangi durumlarda geliyor. Anakart veya windows logosu gelmeden ve geldikten sonra olarak mesela
@Silinen üye aynı konuyu birdaha açıp kalabalık yapmak istemiyorum bi el atsan
Moderatör veya bir Yönetici abimiz yardım etse? Yok mu sesimi duyan?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı