BIOS'ta olanı açarsanız başlangıçta örneğin F12'ye bassanız da BIOS'a girmez.BIOS'a girememe durumundan bahsettiniz. Bu Windows için mi?
BIOS'ta olanı açarsanız başlangıçta örneğin F12'ye bassanız da BIOS'a girmez.BIOS'a girememe durumundan bahsettiniz. Bu Windows için mi?
Nereden girer?BIOS'ta olanı açarsanız başlangıçta örneğin F12'ye bassanız da girmez.
UEFI/BIOS üzerinde olanla sıkıntım yok, Windows'un ayarlarında olanla sıkıntım var.@Kerem00 ile aralarında büyük bir savaş var.
Arkadaş geçen sayfa da linkini atmış.Nereden girer?
Fast Boot ayarı BIOS'ta açıkken direk BIOS splash ekranı gelmez, BIOS'a giremezsin.Nereden girer?
Şu linkten bakabilirsin. HP Notebook - 15-ra066ur Product Specifications | HP® Customer SupportSistem özelliklerin nedir?
Bende Fast Boot açıkken daha yavaş açılıyor xD![]()
Fast Boot ayarı BIOS'ta açıkken direk BIOS splash ekranı gelmez, BIOS'a giremezsin.
Sonrasında Windows'tan girebilirsin UEFI ise.
Evet, atılan videodaki yöntem ile Fast Boot açık olsa bile girebilirsiniz.Eki Görüntüle 711503
UEFI bu oluyor herhalde.
Kendin denemelisin, bende HDD var ama Fast Boot özelliği Windows'ta açıkken daha yavaş oluyor xD. Kronometre tut.Şu linkten bakabilirsin. HP Notebook - 15-ra066ur Product Specifications | HP® Customer Support
Evet, anakartın UEFI.Eki Görüntüle 711503
UEFI bu oluyor herhalde.
Fast Boot Asus anakartlarda var mı?Kendin denemelisin, bende HDD var ama Fast Boot özelliği Windows'ta açıkken daha yavaş oluyor xD. Kronometre tut.
Evet, anakartın UEFI.
Bence Fast Boot'u BIOS'tan aç, benim BIOS ile işim ayda yılda bir oluyor, olunca Windows'tan giriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.