V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 22 Ekim 2020 #21 Monarch Leviathan dedi: BIOS'a girememe durumundan bahsettiniz. Bu Windows için mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta olanı açarsanız başlangıçta örneğin F12'ye bassanız da BIOS'a girmez.
Monarch Leviathan dedi: BIOS'a girememe durumundan bahsettiniz. Bu Windows için mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta olanı açarsanız başlangıçta örneğin F12'ye bassanız da BIOS'a girmez.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Ekim 2020 #22 vermillionp2 dedi: BIOS'ta olanı açarsanız başlangıçta örneğin F12'ye bassanız da girmez. Genişletmek için tıkla... Nereden girer?
vermillionp2 dedi: BIOS'ta olanı açarsanız başlangıçta örneğin F12'ye bassanız da girmez. Genişletmek için tıkla... Nereden girer?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Ekim 2020 #23 vermillionp2 dedi: @Kerem00 ile aralarında büyük bir savaş var. Genişletmek için tıkla... UEFI/BIOS üzerinde olanla sıkıntım yok, Windows'un ayarlarında olanla sıkıntım var.
vermillionp2 dedi: @Kerem00 ile aralarında büyük bir savaş var. Genişletmek için tıkla... UEFI/BIOS üzerinde olanla sıkıntım yok, Windows'un ayarlarında olanla sıkıntım var.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 22 Ekim 2020 #24 Monarch Leviathan dedi: Nereden girer? Genişletmek için tıkla... Arkadaş geçen sayfa da linkini atmış.
Monarch Leviathan dedi: Nereden girer? Genişletmek için tıkla... Arkadaş geçen sayfa da linkini atmış.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 22 Ekim 2020 #25 Monarch Leviathan dedi: Nereden girer? Genişletmek için tıkla... Fast Boot ayarı BIOS'ta açıkken direk BIOS splash ekranı gelmez, BIOS'a giremezsin. Sonrasında Windows'tan girebilirsin UEFI ise.
Monarch Leviathan dedi: Nereden girer? Genişletmek için tıkla... Fast Boot ayarı BIOS'ta açıkken direk BIOS splash ekranı gelmez, BIOS'a giremezsin. Sonrasında Windows'tan girebilirsin UEFI ise.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #26 Samotne Ciasteczka dedi: Sistem özelliklerin nedir? Bende Fast Boot açıkken daha yavaş açılıyor xD Genişletmek için tıkla... Şu linkten bakabilirsin. HP Notebook - 15-ra066ur Product Specifications | HP® Customer Support
Samotne Ciasteczka dedi: Sistem özelliklerin nedir? Bende Fast Boot açıkken daha yavaş açılıyor xD Genişletmek için tıkla... Şu linkten bakabilirsin. HP Notebook - 15-ra066ur Product Specifications | HP® Customer Support
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 22 Ekim 2020 #27 Samotne Ciasteczka dedi: Fast Boot ayarı BIOS'ta açıkken direk BIOS splash ekranı gelmez, BIOS'a giremezsin. Sonrasında Windows'tan girebilirsin UEFI ise. Genişletmek için tıkla... UEFI bu oluyor herhalde.
Samotne Ciasteczka dedi: Fast Boot ayarı BIOS'ta açıkken direk BIOS splash ekranı gelmez, BIOS'a giremezsin. Sonrasında Windows'tan girebilirsin UEFI ise. Genişletmek için tıkla... UEFI bu oluyor herhalde.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 22 Ekim 2020 #28 Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 711503 UEFI bu oluyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet, atılan videodaki yöntem ile Fast Boot açık olsa bile girebilirsiniz.
Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 711503 UEFI bu oluyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet, atılan videodaki yöntem ile Fast Boot açık olsa bile girebilirsiniz.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 22 Ekim 2020 #29 293674 dedi: Şu linkten bakabilirsin. HP Notebook - 15-ra066ur Product Specifications | HP® Customer Support Genişletmek için tıkla... Kendin denemelisin, bende HDD var ama Fast Boot özelliği Windows'ta açıkken daha yavaş oluyor xD. Kronometre tut. Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 711503 UEFI bu oluyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet, anakartın UEFI. Bence Fast Boot'u BIOS'tan aç, benim BIOS ile işim ayda yılda bir oluyor, olunca Windows'tan giriyorum.
293674 dedi: Şu linkten bakabilirsin. HP Notebook - 15-ra066ur Product Specifications | HP® Customer Support Genişletmek için tıkla... Kendin denemelisin, bende HDD var ama Fast Boot özelliği Windows'ta açıkken daha yavaş oluyor xD. Kronometre tut. Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 711503 UEFI bu oluyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet, anakartın UEFI. Bence Fast Boot'u BIOS'tan aç, benim BIOS ile işim ayda yılda bir oluyor, olunca Windows'tan giriyorum.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Ekim 2020 #30 Samotne Ciasteczka dedi: Kendin denemelisin, bende HDD var ama Fast Boot özelliği Windows'ta açıkken daha yavaş oluyor xD. Kronometre tut. Evet, anakartın UEFI. Bence Fast Boot'u BIOS'tan aç, benim BIOS ile işim ayda yılda bir oluyor, olunca Windows'tan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Fast Boot Asus anakartlarda var mı?
Samotne Ciasteczka dedi: Kendin denemelisin, bende HDD var ama Fast Boot özelliği Windows'ta açıkken daha yavaş oluyor xD. Kronometre tut. Evet, anakartın UEFI. Bence Fast Boot'u BIOS'tan aç, benim BIOS ile işim ayda yılda bir oluyor, olunca Windows'tan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Fast Boot Asus anakartlarda var mı?