Fast ile gönderilen para geri alınabilir mi?

EkranKartı34

Femtopat
Katılım
19 Ocak 2024
Mesajlar
124
Bir ürün satacağım ve alıcı kişi Fast ile gönderecek IBAN'ıma. Benim bildiğim Fast ile para 1 dakikada geliyor yanlış bilmiyorsam. Peki paranın hesabıma geçtiğini gördüğüm anda gitsem, 3-5 dk sonra alıcı kişi işlemi iptal edip parayı geri alabilir mi? Adama 3-5 dk bekleyelim de diyemem.
 
Ücret hesaba geçtikten sonra parayı uygulamadan geri alamaz banka şubesine giderek bununla ilgili talepte bulunabilir. Ancak bazı bankalarda parayı gönderdikten hemen sonra (eğer para alıcı hesabına geçmemişse) işlemi iptal etmeye olanak sağlayabiliyor. Eğer şüpheniz varsa dikkatli olun para hesabınıza geçince en yakın ATM'ye gidip (yüklü miktar değilse) paranızı çekin.
 
Fast'da sorun çıkmaz.

Ücret hesaba geçtikten sonra parayı geri alamaz. Ancak bazı bankalarda parayı gönderdikten hemen sonra (eğer para alıcı hesabına geçmemişse) işlemi iptal etmeye olana sağlayabiliyor. Eğer şüpheniz varsa dikkatli olun para hesabınıza geçince en yakın ATM'ye gidip (yüklü miktar değilse) paranızı çekin.

Fast'da eğer teknik bir sorun yoksa para direk hesaba geçiyor hocam.Dediğiniz sorunlar çoğunlukla EFT'de yaşanıyor.
 
Alamaz. Hesap paraya geçtiğinde senindir yalnız bak bunu iyi oku anla, parayı sana gönderir alıcı kısmına ismi yanlış yazar bak der parayı gönderdim diye gösterip dekont gösterir sonra sen bakarsın dekont doğru IBAN doğru ama para gelmez buna dikkat edin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı