İmkan varsa kullanılmalı mı? Bu konuda ne tavsiye edersiniz?Herkesin kullanma imkanı yok. Bazılarının altyapısı gerçekten kötü olunca bu duruma el vermiyor.
Yararı gecikme sürelerini baya düşürür. Zararı ise hattınızda paket kaybı sorunları artmaya çoğalmaya başlar. Çünkü Fast Path'de santrale gelen paketler bekleme olmadan modeme gönderilir lakin interleaved modunda santrale gelen paketler bekler, kontrol edilir eksik varsa tamamlanması için beklenilir sonra modeme gönderilir. Gecikme süresini düşüren şeyde bu zaten.
Online oyun oynuyorsanız kullanın.İmkan varsa kullanılmalı mı? Bu konuda ne tavsiye edersiniz?
Oyunlar haricindeki kullanımda sıkıntı çıkartır mı?Online oyun oynuyorsanız kullanın.
Hat değerleriniz iyiyse çıkartmaz.Oyunlar haricindeki kullanımda sıkıntı çıkartır mı?
Ben de geçenlerde duydum. Oyunlarda pingi düşüren ama sıkıntı çıkartma ihtimali de olan bir ayar. Modemden değiştiriliyor diyen de var ama internet servis sağlayıcısını arayarak yapılıyormuş.Nasıl kullannabiliriz Fast path'ı ilk defa duyuyorum.
Müşteri hizmetlerini arayıp hattımı FastPath moduna geçirin diyin. Turknet'te oyuncu modu olarak geçiyordu mesela.Hocam merhaba bu iki değeri nasıl Fastpath'e geçirebiliriz. Benim de şu şekilde.
Eki Görüntüle 1135752
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.