Fas'tan iPhone 6s Almak

pootez

Kilopat
Daha fazla  
iPhone 6s almak istiyorum ve bu konu kafamı kurcalıyor. Fas'a gideceğim için oradan almayı düşündum, ancak garanti vb. hakkında pek bir bilgim yok o yüzden buraya danışmak istedim. Fiyat, garanti gibi şeyler göz önüne alındığında buradan almak mı, yoksa Fas'tan almak mı daha mantıklı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz gidiyorsanız pasaportunuza işletirsiniz fiyat konusunda daha ucuza gelir buraya gelince 100 küsür TL'ye İMEİ kaydı yaparsınız, garantisi konusunda şu an biraz araştırma yaptım herkes farklı şeyler söylüyor dostum bence olmaz garantisi.

Garanti konusunda şöyle bir durum var. Eğer ki Apple Store'den alırsan uluslar arası 1 yıl garantin olur.
Yani burada da geçerli bir garanti olur.

Global model numaralı 6s alacaksın diğer kodlu olandan alırsan sadece Fas garantisi olur ben kendim Suudi Arabistan dan aldım ordan biliyorum.

Global olanı alın 1 yıl apple garantisi olsun en azından.Türkiyeye gelincede kendi pasaportune e devlet üzerinden işletebiliyorsun ücreti 150TL gibi birşeydi onuda hesaba kat.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı