Fastboot Mi Flash tool hata verdikten sonra telefon açılmıyor

Neolin

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam telefonu MIUI 14'e güncellemek istemiştim Mi Flash tool ile güncellemeye calisirken, error verdi. Ekte var. Fastboot ekranında kalmıştı. Madem error verdi yeniden başlatayım dedim. Ama hiçbir şey olmuyor. Siyah ekranda kaldı ve telefon titreyip duruyor kendini yeniden başlatıyor. Ben ne yapacağım telefon kilitlendi şu an yardım edin.

Başıma gelmişti. İçini açıp bataryayı çıkar. Tekrar Fastboot al.
Açılacak yeri yok nasıl çıkaracağım bataryayı ya. galiba cihaz brick oldu teknik servise vereceğiz yarın.

Fastboot açılmıyor mu?
hiçbir şey olmuyor. siyah ekran. ne ses var ne görüntü var. 10 15 saniyede bi' cihaz kendini yeniden başlatır gibi titreyip duruyor. hiçbir menüye dahi giremiyorum.

Görseli yüklememişsiniz hocam.
Evet koymayı unutmuşum. ss şuan elimde yok ama mi flash toolda hatada; Failed ((Too many links)) yazıyordu. hatırladığım bu. şimdide üstte belirttiğim gibi oldu işte.

Açılacak yeri yok nasıl çıkaracağım bataryayı ya. galiba cihaz brick oldu teknik servise vereceğiz yarın.

hiçbir şey olmuyor. siyah ekran. ne ses var ne görüntü var. 10 15 saniyede bi' cihaz kendini yeniden başlatır gibi titreyip duruyor. hiçbir menüye dahi giremiyorum.

Evet koymayı unutmuşum. ss şuan elimde yok ama mi flash toolda hatada; Failed ((Too many links)) yazıyordu. hatırladığım bu. şimdide üstte belirttiğim gibi oldu işte.
Hangi cihazı kullanıyorsunuz? Kurtarmak hala mümkün görünüyor.

Açılacak yeri yok nasıl çıkaracağım bataryayı ya. Galiba cihaz brick oldu teknik servise vereceğiz yarın.

Hiçbir şey olmuyor. Siyah ekran. Ne ses var ne görüntü var. 10 15 saniyede bi' cihaz kendini yeniden başlatır gibi titreyip duruyor. Hiçbir menüye dahi giremiyorum.

Bilgisayara bağlayınca PC görüyor mu? Bu programı indirin telefonu bağlayın ve programı açın ve şunu yazın adb devices ne çıktığını söyleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı