Fastboot nasıl kapatılır?

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum ve bugün telefonun sesi kendi kendine kısılmaya başladı sonra düzeldi. Daha demin tekrar başlamıştı ben de telefonu kapatmak için güç tuşuna basılı tuttum. Ekran bir süre siyah kaldı ve şimdi ekranda fastboot yazıyor. Fastboot modunu nasıl kapatabilirim?

Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum ve bugün telefonun sesi kendi kendine kısılmaya başladı sonra düzeldi. Daha demin tekrar başlamıştı ben de telefonu kapatmak için güç tuşuna basılı tuttum. Ekran bir süre siyah kaldı ve şimdi ekranda fastboot yazıyor. Fastboot modunu nasıl kapatabilirim?
Güç tuşuna cihaz titreşene kadar basılı tutun. Yaklaşık 10-15 saniye kadar.

Siyah ekran ve ardından yine fastboot ekranı geliyor.
ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın oradan tekrardan reboot edin eğer ki yine fastboot'a atıyorsa stock rom bulup atmak lazım veya ses kısma tuşunda sıkıntı olabilir

Ses açma ve güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın oradan tekrardan reboot edin eğer ki yine Fastboot'a atıyorsa stock ROM bulup atmak lazım veya ses kısma tuşunda sıkıntı olabilir.

Yine Fastboot'a attı.

Muhtemelen ses kısma tuşu basılı kalıyor, bu yüzden de fastboot modu açılıyor. Varsa garantiye gönderin.

Garanti de yok.

Yine Fastboot'a attı.

Garanti de yok.
o zaman ses kısma tuşunda sıkıntı var fazla bilgin yoksa orayla uğraşma derim en mantıklı seçenek servisine götürüp parayla yaptırmak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı