Fastboot nasıl kapatılır?

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum ve bugün telefonun sesi kendi kendine kısılmaya başladı sonra düzeldi. Daha demin tekrar başlamıştı ben de telefonu kapatmak için güç tuşuna basılı tuttum. Ekran bir süre siyah kaldı ve şimdi ekranda fastboot yazıyor. Fastboot modunu nasıl kapatabilirim?

YouTube'da bir videoda kılıftan dolayı ses tuşu basılı kalmış olabilir diyordu adam. Telefonu açtım ama tuş basılı hala.

Cihazınız kaçak mı? Cihaz yeniden başlarken aşagıda yada yukarıda açık kilit işareti görüyor musunuz?
evet

YouTube'da bir videoda kılıftan dolayı ses tuşu basılı kalmış olabilir diyordu adam. Telefonu açtım ama tuş basılı hala.
Küçük bir darbe ile tuş sorununu çözmüştüm tekrar başladı.

evet

Hocam tamirden başka çaresi yok.

Ses tuşuna isteyerek basmıyorum zaten. Youtube da çözümü buldum
Bizimle paylaşır mısınız çözümü?

Telefonun kılıfını çıkardım ve ses açma tusuna ve güç tuşuna basılı tuttum. Telefon açıldığında ses kısma tuşu hâlâ basılıydı küçük bir darbe ile orayı da düzelttim.
eğer yapabiliyorsan baya ince ve sert bir nesne ile kısma tuşunu hafif kaldır sonrasında tekrardan bas belki oradaki tıkanıklık gidebilir ama emin değilim

Cihazınız kaçak mı? Cihaz yeniden başlarken aşagıda yada yukarıda açık kilit işareti görüyor musunuz?
iyi günler eski bir sohbet ama aynısını yasıyorum teli sıfırladım kaçak olunca imei gitti nv data not found tarzı bir hata verdi sürekli recovery ekranındaydı sonra flashladım yine recovery de kaldı modem dosyasını bulamayınca halledemedim chimeradan reboot to normal mode yı yaparken 24 te kaldı usb çıkar tak dedi yaptım sonra iptal ettim cihaz fastboot modunda kaldı recovery den reboot to system dediğimde yine fastmooda atıyor var mı bildiğiniz çözüm yolu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı