fastPay ile 100 TL'ye Kadar Dijital Kod Ödemelerinin Tamamı fastPay'den

  • Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1B
  • Görüntüleme 104B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Numaranız ile başkası üye olmuş olabilir mi? Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz.
Hocam şifremi unuttum kısmından hallettim fakat şimdi de giriş yapmaya çalışırken Wi-Fi açık olduğu için numaranı kontrol edemedim diyor, kapatıyorum fakat bu sefer de hata veriyor. Anlamadım gitti.
 
@Tim, Arkadaşımda sadece Ziraat kartı vardı, onda da banka ödemeyi onaylamadı hatası veriyordu. Bu yüzden kendi Papara kartım ile arkadaşımın fastPay'ine de para yüklemesi yaptırttık. Kampanyadan gelecek ödülde sıkıntı çıkmaz değil mi bundan dolayı?
 
@kino, kartınızı ekledikten veya bakiye yükledikten sonra uygulamadaki kod menüsünden kod alıyorsunuz. İadeniz fastPay cüzdanına yapılıyor. Bu bakiyeyi havale veya EFT ile başka yere gönderebilir veya bankamatikten çekebilirsiniz.

İyiymiş neredeyse hiç oynamadığım bir oyuna kod aldım iade edildiğinde de hesabıma EFT yaparım. Wi-fi kapat, milyon tane şifre, SMS onay kodu zahmetli ama bedava. TL'nin de nasıl çöktüğünü tekrar hatırlattı, $7'lık kampanya bankalara koymuyor.
 
Hocam aynı hesaptan ve aynı kredi kartından 2.kere kod almayı denesem iade ederler mi yoksa yeni hesap açıp yeni kartlamı denemem gerek?
@Tim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı