fastPay ile 100 TL'ye Kadar Dijital Kod Ödemelerinin Tamamı fastPay'den

  • Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1B
  • Görüntüleme 104B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Galiba Valorant point satışı yok uygulama üzerinden? Üstelik sadece 20 TL'lik Steam kodu var, 5 kere alsam bir problem olur mu acaba yoksa tek seferde mi 100 TL'lik alışveriş yapmamız gerekiyor?

Bende 100₺'lik gözüküyor. Dün bu hesaptan satın almıştım. Acaba kampanyayı yeni kullanacak olanlarda mı gözükmüyor stok?
 
Uygulamayı kullandım dün gece, bende şuan gözüküyor 100 TL steam cüzdan ve VP kodu ayrı ayrı. Olmayanlarda sıkıntı olabilir.
 
DenizBank hesabı olupta kaydolursak ne oluyor kampanya olmuyor mu?
DenizBank hesabınız normal aktifse veya hiç yoksa veya kapanmışsa hiçbir sorun yok. Ben kasım ayında DenizBank’a başvurdum. Kart elime ulaşmadığı gibi hesap açılış tarihiniz aktiflenmediği için fastpay’e giriş yapamazsınız uyarısı alıyorum.

Aradım çözemediler. Hesaba kapama verdim o da hala sisteme yansımadı. Yansımasını bekliyorum. Saçma mı saçma olan bana olacak. 😣
 
YouTube üzerinden bir arkadaş yorumuma yanıt vermişti epin TR ile görüştüm "stok sorunu var gün içerisinde teslim edilecek" demişler. Paramız yanmasında 1-2 gün bekleriz sorun değil.
Ben de destekle iletişime geçtim gün içinde teslim edilecek dediler.
 
@Tim Hocam merhaba, ben "Şuan da işleminiz gerçekleştirilemiyor hatası alıyorum. O yüzden kartımı kayıt edemiyorum. Direk banka kartımdan bakiyeyi FastPay hesabıma atıp satın alsam kampanyaya katılmış oluyor muyum ?
 
Epin sitesinden canlı hizmetle konuştuğumda gün içersinde gönderilecek diyor, bekliyoruz bakalım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı