fastPay ile Steam stoğuna takılmadan cüzdan kodu alma

Teşekkür ederim, sorunsuz şekilde kodları etkinleştirdim. Konu sahibinin de belirttiği gibi kodlar 2x 50 TL olarak geliyor.

Teşekkür ederim, sorunsuz şekilde kodları etkinleştirdim. Konu sahibinin de belirttiği gibi kodlar 2x 50 TL olarak geliyor.
Güle güle kullan kardeşim Bu arada kış indirimlerini bekle 2 haftaya gelir. Sırf onun için cüzdanı hazır tuttum

Kampanya güvenilir mi? Çünkü neden 100 TL hediye etsinler ki? Ama denemekten zarar gelmez. Zaten o para öyle ya da böyle gidiyor.
Valla 100.000 TL değerinde işlem gerçekleşse bile 100.000 TL, 7.317 dolar yapıyor. DenizBank'a koyacağını pek sanmıyorum.

Yeşilyurtgame stok konusunda sorun çıkartıp bakiyeyi geri çekerken komisyon alıyor diye okudum birkaç yerde. Doğru mudur bu?

Ben bir tık anlamadım promo CoD kısmına ne yazacağım?

Bu nasıl konu hocam, ortadan dalmışsınız ''100₺ ye kadar bedava'' diye ama 100₺ kod alınca onlar mı veriyor, FastPay mi veriyor, kodu kim sağlıyor hiç bir şey yazmamışsınız. Nasıl rehber bu, rehber mi o da belli değil gerçi. Detaylı bir anlatım yapsaymışsınız da biz de bulmaca çözer gibi ne olduğunu anlamaya çalışmasaymışız.

FastPay'in verdiği kodu yazacaksınız. Site içinden Steam cüzdan kodu alacaksınız.

FastPay'e üye oldum da onaylamarlı lazım mış acaba kaç saat sürer.

İndirim köşesindeki konuya bakıp tekrar gelin anlarsınız. Oraya açılamadığı için buraya açmış aslında arkadaş. Çok güzel bir yöntem hızlıca araştırıp alın derim, ihtiyaç varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…