eren_3169 Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 Steam'de "fatal error: Could not load module 'bin/vgui2_s.dll' " adlı hatayı alıyorum ne yapmam lazım?
Steam'de "fatal error: Could not load module 'bin/vgui2_s.dll' " adlı hatayı alıyorum ne yapmam lazım?
lemniscate Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #2 Steamin klasörüne gelip oradan bin klasöründen vgui2_ss.dll dosyasını tamamen silip bir daha dener misiniz? Artı 0 Eksi
Steamin klasörüne gelip oradan bin klasöründen vgui2_ss.dll dosyasını tamamen silip bir daha dener misiniz?
KS KS eren_3169 Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #3 lemniscate dedi: Steam'in klasörüne gelip oradan bin klasöründen vgui2_ss.dll dosyasını tamamen silip bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Frank okyanus dediklerini yaptım updating Steam yazdı acarken ve Update failed gibi bir şey yazdı sonrasında kapandı otomatik olarak açılmıyor. Artı 0 Eksi
lemniscate dedi: Steam'in klasörüne gelip oradan bin klasöründen vgui2_ss.dll dosyasını tamamen silip bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Frank okyanus dediklerini yaptım updating Steam yazdı acarken ve Update failed gibi bir şey yazdı sonrasında kapandı otomatik olarak açılmıyor.
lemniscate Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 eren_3169 dedi: Frank okyanus dediklerini yaptım updating Steam yazdı acarken ve Update failed gibi bir şey yazdı sonrasında kapandı otomatik olarak açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğin hata bende olduğunda kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı ve yönetici olarak çalıştırarak bir süreliğine öyle devam etmiştim. Bende ikisi de çalışmamıştı format atmıştım ama istersen deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
eren_3169 dedi: Frank okyanus dediklerini yaptım updating Steam yazdı acarken ve Update failed gibi bir şey yazdı sonrasında kapandı otomatik olarak açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğin hata bende olduğunda kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı ve yönetici olarak çalıştırarak bir süreliğine öyle devam etmiştim. Bende ikisi de çalışmamıştı format atmıştım ama istersen deneyebilirsin.