Fatih Altaylı gözaltına alındı

Durmazzali47

Hectopat
Fatih Altaylı 1 saat kadar önce "cumhurbaşkanını tehdit" suçlamasıyla evinde, avukatına bildirilmeden gözaltına alındı.
Hakaret ettiği iddia edilen videoyu aşağıya bırakıyorum. (dakika 26:53-29:42)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne düşünüyorsunuz? Sizce burada bir tehdit var mı?

Bu arada dikkat çeken bir nokta daha var:
Bu gözaltı olmadan önce bu sabah Cumhurbaşkanı başdanışmanı oktay saral Fatih altaylı'ya "suyun ısındı Fatih!" diyerek tweet attı. Bu da Türkiye'deki hukuk sistemi adına kafaları karıştırıyor.

Kaynak: Son Dakika… Gazeteci Fatih Altaylı gözaltına alındı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatih Altaylı tutuklandı arkadaşlar. Eğer 30 Haziran'da da CHP kurultayına mutlak butlan kararı verilip Kılıçdaroğlu geri getirilirse benim Türk hukukuna inancım tamamen sönecek, gerçekten ülkem adına çok üzülüyorum.

Cıvkı çıktı ama artık. Kafamızı çevirdiğimiz yerde birşey oluyor. KK'nın geri gelme olasılığı umarım yoktur Özel'i sevdiğimden değil de hazır millet yavaştan alıştı birdaha değişmesin. Hepsini geçtim KK geri gelmesin.

Cıvkı çıktı ama artık. Kafamızı çevirdiğimiz yerde birşey oluyor. KK'nın geri gelme olasılığı umarım yoktur Özel'i sevdiğimden değil de hazır millet yavaştan alıştı birdaha değişmesin. Hepsini geçtim KK geri gelmesin.
Kk geri getirilip bir erken seçim kararı alınırsa geçmiş olsun. İş çok zora biner. Ağır top da cezaevinde. Mansur da pısırık. Ümit ve Müsavatın kafa başka alemlerde. Beğenmesek de bir Özgür var elde. Bilmiyorum abi Türkiye çok saçma günlerden geçiyor. Öyle bir karar alınırsa umarım Ankara halkı o adamı genel merkeze sokmaz.

Kk geri getirilip bir erken seçim kararı alınırsa geçmiş olsun. İş çok zora biner. Ağır top da cezaevinde. Mansur da pısırık. Ümit ve Müsavatın kafa başka alemlerde. Beğenmesek de bir Özgür var elde. Bilmiyorum abi Türkiye çok saçma günlerden geçiyor. Öyle bir karar alınırsa umarım Ankara halkı o adamı genel merkeze sokmaz.
Nolursa olsun valla battı balık yan gider. KK geçerse oy falan atmam zaten bitti o devir. Şu muhalefetle birşey olması çok zor açıkçası yemin olsun beni koysalar şu muhalefetin başına daha iyi süreç yönetirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı