- Makaleler
- 18
Geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı Hukuk Müşaviri Adnan Üstün şu sözleri sarfetmişti;
"Kalkıp da bacağı baldırı açık, 18-20 yaşlarındaki kızları voleybol maçlarının milletin önünde seyrettirip, batının kültürüyle giydirip, milli takım diyeceksin, bilmem nerenin sultanı diyeceksin. Ayıptır, günahtır. Baktım bir hoca, şimdi öldü gitti. Evine vardım. Hoca adam, imam hafız. Açmış da seyrediyor. ‘Hocam bu ne?' dedim. ‘Ya hocam milli maç' Allah aşkına senin milletinin milliyetini bunlar mı temsil ediyor?"
"Dün seni işgal etmek isteyenlerin kültürüydü bu. Niye o sporu oynayan erkeklerin elbiseleri daha uzun da kadınların ki daha dar ve kısadır. Tesadüf mü sanıyorsun, zannediyorsun. Toplumu bozmak, kendi kültürlerini hakim kılmak, şehveti tahrik etmektir niyetleri. Sen de ondan sonra sevineceksin milli maç kazandık. Bu mu ya! Ecdat kalksa biz ne derdi. Bizim milletini, milliyetini bunlar mı temsil ediyor?"
Bunun üzerine Fatih Altaylı, Youtube kanalının 13 Eylül tarihli yayınında şu sözleri söyledi;
"Ben her sene bir dünya vergi veriyorum, benim vergilerimden bir kuruş dahi bu gibi insanların gırtlağından geçiyorsa haram olsun, haram zıkkım olsun. Boğazında takılmazsak*çında takılsın. Benden yediğini çıkaramasın. Bunlar gerçekten insan değiller. Neden insan değiller? Çünkü; Kuran kurslarında, ensar vakfında t*cavüze uğrayan çocuklara, 11-12 yaşlarında evlendirilen çocuklara tek kelime ettin mi? Bunlar normal de bizim kızlarımızın kıyafetleri mi acayip? Bakma ulan bakma, bakmayın ş*r*fsizler bakmayın. Ama zaten bunlar için her şey acayip. Manyak olmayan herkes bir sporcuya bakarken spordan başka bir şey aklına gelmez ancak bunlar sakalsız erkek şehvet uyandırır diyen zihniyetler. Sakalını kessen bile sen bunların hedefisin. Sakalsız erkekten etkilenen sapıklar başkalarına neler yapmaz. O yüzden çocuklarınızı kurslara yollamayın zira çocukların da sakalları olmayışından bunlar için bir hedef teşkil ediyorlar. Bu zihniyetlerin asla sporlara normal bakması normal değil. Ben bile bunların binasına girmeye korkarım. Bu kadar sapkın tiplerin maaşını ödüyor oluşum zoruma gidiyor."
"Kalkıp da bacağı baldırı açık, 18-20 yaşlarındaki kızları voleybol maçlarının milletin önünde seyrettirip, batının kültürüyle giydirip, milli takım diyeceksin, bilmem nerenin sultanı diyeceksin. Ayıptır, günahtır. Baktım bir hoca, şimdi öldü gitti. Evine vardım. Hoca adam, imam hafız. Açmış da seyrediyor. ‘Hocam bu ne?' dedim. ‘Ya hocam milli maç' Allah aşkına senin milletinin milliyetini bunlar mı temsil ediyor?"
"Dün seni işgal etmek isteyenlerin kültürüydü bu. Niye o sporu oynayan erkeklerin elbiseleri daha uzun da kadınların ki daha dar ve kısadır. Tesadüf mü sanıyorsun, zannediyorsun. Toplumu bozmak, kendi kültürlerini hakim kılmak, şehveti tahrik etmektir niyetleri. Sen de ondan sonra sevineceksin milli maç kazandık. Bu mu ya! Ecdat kalksa biz ne derdi. Bizim milletini, milliyetini bunlar mı temsil ediyor?"
Bunun üzerine Fatih Altaylı, Youtube kanalının 13 Eylül tarihli yayınında şu sözleri söyledi;
"Ben her sene bir dünya vergi veriyorum, benim vergilerimden bir kuruş dahi bu gibi insanların gırtlağından geçiyorsa haram olsun, haram zıkkım olsun. Boğazında takılmazsa
Son düzenleme: